TV – INTERVJU MED AGNETA FÄLTSKOG på BBC Breakfast

Man pratade naturligtvis om hennes senaste soloinspelning ”When you really love someone”. Den är känslosam, precis som Agneta själv.

Också mycket om henne som privatperson. Hon var bl a tvungen att ta sånglektioner innan hon lanserade sin första skiva efter ABBA-tiden. Rösten hade rostat, menade hon.

Hon har alltid beskrivits som en mystisk och tillbakadragen person. Detta menar hon inte är sant. Hon var bara väldigt trött efter ABBA-tiden och skillsmässan. Hon ville bara vara ensam och få tillbaka balanasen.

På frågan om ABBA-tiden var olycklig, svarade hon att det inte var så,men hon blev ofta utpekad som det svarta fåret, den som bröt upp. Anledningen till att ABBA slutade existera var att de hade gjort sitt.

En annan rolig fråga var om hon sjöng hemma iköket. Hon sjunger väldigt lite hemma, visslar mer men ville inte vissla i TV. Däremot sjunger hon gärna barnvisor med barnbarnen.

Det pratas inte heller mycket om ABBA-tiden hemma hos henne. Nu lever hon i en helt annan värld, borta från glamor och flärd, ute på landet med bl a hästar.

Så den ständigt uppkommnade frågan: Ska ABBA uppstå igen? Hennes svar blev: Varför? Det finns ingen anledning, vi har gjort vårt.

När man efter intervjun pratade i soffan, beskrev intervjuaren henne som en väldigt trevlig person. När hon kommit in i studion hade hon gått fram till alla och tagit i hand och presenterat sej. Så underbart svenskt, säjer jag. Detta är, enl min åsikt, inte vanligt här. Artighet ses väldigt annorlunda på här!!!! Eller så är det bara jag som är gammaldags!!!

Agneta var bra reklam för Sverige.

Det här inlägget postades i TV. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s