PRINS WILLIAM OCH KATE BOR I WALES

The Duke and Duchess of Cambridge = Prins William och hans fru Kate, bor på ön Anglesey I nord-västra Wales. Anledningen är att William ”jobbar” som RAF pilot på ön, (RAF = Royal Air Force).

Till skillnad från många av de övriga kungligheterna bor paret inte i ett slott, utan i en cottage. Vilket inte alltid kan översättas med stuga. I detta fall är det en större bondgård det är frågan om.

Pressen har legat ganska lågt med att jaga dem på Anglesey och de har kunnat leva ganska ”normalt”, om det nu finns något normalt i det livet. De rör sig ganska fritt och enl ögonvittne besöker Kate också ibland det lokala superstore.

Kate, som är gravid i ca 7:de månaden är fortfarande ute på representationsuppdrag. Hur det blir med William och pappaledighet får framtiden utvisa. Här tar man väldigt sällan pappaledigt!!!

Prins William är äldste sonen till Charles och Diana.

Detta inlägg publicerades i Kända walesare. Bokmärk permalänken.

En kommentar till PRINS WILLIAM OCH KATE BOR I WALES

  1. Jeanette skriver:

    Hej LENA !!! Underbart med ditt bloggande.Jag måste ha missat något.!!!Visste inte att dom väntade barn!!!! Men och andra sidan läser jag ju aldrig skvallertidningar så det är kanske inte så konstigt.Det är en massa nytt du kommer med varenda vecka.Tack ! Kram Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s