BRITTISK TV – GUY MARTIN

Guy Martin är känd i UK som tävlingsmotorcyklist i tävlingar på vägar,till skillnad från på banor. TT tävlingen på Isle fo Man är en sådan.

Genom intervjuer i TV upptäckte man hur rolig och lättpratad den lätt excentriske unge mannen var (född 1981) och han fick så småningom leda egna program där han hjälpte till att reparera gamla viktorianska konstruktioner t ex en gammal pir, en kanalbåt m m. Han är otroligt tekniskt kunnig och visar på ett lättfattligt och underhållnade sätt vad han gör. Detta innebär att t o m jag som är totalt ointresserad och okunnig vad gäller teknik kan hänga med och tycka att det är roligt. Mycket p g a hans speciella röst, sätt att uttrycka sig och hans glada skratt som smittar av sig. Han är dessutom totalt orädd inför allt.

Den senaste serien som nu visas i TV går ut på att sätta hastighetsrekord av olika slag. Det första programmet handlade om att sätta hastighetsrekord på cykel. Efter experimenterande hit och dit valde han att först bli dragen av en lastbil upp till hög hastighet och sedan släppa lastbilen och själv cykla bakom den och på så sätt minska luftmotståndet. Han slog nytt rekord, 112.94 miles/hour ( 181,76 km/timma). Hela teamet var nervöst, förutom Guy själv, som bara tyckte det var roligt.

Rekordet slogs på klassisk rekordmark, stranden vid Pendine Sands. Se min video med besök på Pembroke Kust 18 augusti 2013. Missa inte detta! Ni hittar den enklast genom att titta på höger sida, under kategorier VIDEO!!!!

Det här inlägget postades i TV. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till BRITTISK TV – GUY MARTIN

  1. Anna Johansson skriver:

    Vad är det för fel på honom!😱

  2. lenadyche skriver:

    Vet inte riktigt!!! Kanske helt enkelt ett naturbarn?!?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s