BESÖK PÅ GARDEN CENTRE mars 2014

Fick vårkänslor och drog iväg till vårt närmaste Garden Centre, Millbrook. Många Garden Centre är enorma, med restaurang, shop med prylar, lokal livsmedelsprodukter, ute möbler e t c. En plats för att spendera en halv dag på och naturligtvis köpa så mycket som möjligt. Vårt närmaste är ganska litet. Jag kom lite för tidigt på säsongen så det fanns inte så många växter ännu. Tänker återkomma om någon vecka och förhoppningsvis har fler bilder att visa er då.

DSCF2947  Ett lite café och lunch restaurang.

DSCF2950   DSCF2951

Skulpturer och jord vid parkeringen.

DSCF2952 Massor av krukor i olika färger och former.

DSCF2953    DSCF2954

DSCF2955   DSCF2956

Dessa tyckte jag var roliga och lite annorlunda.

DSCF2957

Kul med kulor!

DSCF2960

Entrén till växtavdelningen.

DSCF2962   DSCF2963

En del växter fanns det.

DSCF2972   DSCF2971

Fröer och ekorrmat. Vem vill mata trädråttor? Men å andra sidan är det reducerat pris, så de har väl inte sålt så bra. Våra ekorrar här är inte de små, söta, bruna ekorrarna som vi har i Sverige, utan större, grå råttliknande saker. Har ingen bra bild på dem för de springer iväg så fort man närmar sig, som tur är. Men kanske en dag att jag lyckas fånga någon på bild. De är verkligen inte populära här, förstör mycket och äter upp alla våra fågelfrön.

Detta inlägg publicerades i Besökta platser. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till BESÖK PÅ GARDEN CENTRE mars 2014

  1. barabrittiskt skriver:

    Ja de amerikanska bruna som har invaderat UK ju närmast drivit bort de röda vi har i Sverige. De finns kvar i bl.a. Lake District i större mängd men hur länge då? Vi jobbar med invasiva arter på jobbet och de är massor. I Sverige flöt det iland en död tvättbjörn häromdagen. De finns redan i Danmark och ställer till det.

  2. Malena skriver:

    Fröerna är nog på rea därför att man inte ska mata fåglar på våren. Då ska dem ta insekter och kobsentrera sig på att bygga bo och föröka sig. Sen, senare på sommaren, när ungarna har kläckts kan man börja mata dem igen.
    Jag väntar också med spänning på fler plantor i trägårdbutikerna. Här har våren bara tagit dina allra första steg och det kan fortfarande komma snö.
    Men idag är det sol!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s