BLOGGEN FYLLER 2 ÅR, MIN TRÄDGÅRD och VINNAREN AV MÅNADENS UTLOTTNING

MISSA INTE VINNAREN AV MÅNADENS UTLOTTING nedan!

MIN BLOGG FYLLER 2 ÅR!

Den 26 februari 2013 bloggade jag för första gången och sedan dess har mycket hänt!

Photo0281small

Detta är mina första inlägg denna dag:

Lena Scandinavian Design

Hej. Det här är det första inlägget. Nu blir det fler inlägg framöver!

72383_158047167677360_822586258_n

Idag är det riktigt grått väder

Idag börjar jag mitt bloggande. Eftersom den kommer från Wales börjar vi med vädret!!!!!! Idag är här verkligen grått och trist, 3 grader varmt och blåsigt. Skönt att sitta inomhus.

Wales

Wales är ett litet land i den syd-västra delen av Storbritannien. Här bor ca 3,2 miljoner människor och ungefär lika många får!!! Landskapet är grönt och rullande. Vackra bilder härifrån kommer att läggas in då och då.

IKEA och köttbullar

Här har det de sista veckorna pratats mycket om hästkött blandat med oxkött. Skulle kunna tänka mej att det är det samma i Sverige. Det har också pratats mycket om brittiskt kött jämfört med övriga Europa vad gäller kvalite och kontroll. Naturligtvis är både köttet och kontrollen mycket bättre här?!?!??! Idag säjer de på 6 0´clock News i BBC att IKEA har tagit bort sina köttbullar efter spår av hästkött. Så det var dagens reklam för Sverige!!!!

————–

Varför började jag blogga?

Innan jag började blogga hade jag knappt varit inne på en blogg tidigare och visste egentligen inte riktigt vad det vad.

Min anledning var att många av mina vänner frågade mig om hur saker och ting fungerade här och jag svarade i mail, skrev och skrev, många gånger samma sak och skickade bilder. Jag var inte trött på frågorna, men på att svara igen och igen. Så då fick jag den smarta idén att samla alla svaren på ett ställe och när frågorna kom kunde jag hänvisa till ett ställe där de kunde hitta informationen.

Jag hade hört talas om bloggar och tyckte det nog var ett bra forum. Eftersom jag tekniskt är totalt korkad hjälpte mig min yngste son, som är duktig med data, att sätta upp bloggsidan. Han lärde mig också grunderna till hur jag skulle använda den. Sedan dess har det hänt mycket! Från början kunde jag bara få in en bild per inlägg (och det tog lång tid till jag fattade hur man fick in fler ha, ha!) och förstod inte heller vikten av bilder, utan koncentrerade mig på text. Jag visst inte heller hur man skrev kommentarer och än mindre hur man svarade på dem.

Något som också låg mig i fatet var min dyslexi. Det finns dem som har det mycket värre än jag har, men det är ett handikapp när man ska skriva. Därför förekommer det tyvärr en del ord som inte är rätt stavade, inte felstavade för jag vet oftast hur de stavas, men de kommer ut fel och jag ser det inte, även om jag läser om och om igen. Detta är svårt att förstå för er som inte är drabbade, men ni som har samma handikapp förstår precis vad jag menar.

Jag trodde också att många andra svenskar som bodde i UK fick samma frågor från sina vänner och att de kunde ha hjälp av min blogg. Men det fanns i stort sett inget intresse från andra svenskar i UK av min blogg. Något som jag fortfarande tycker är konstigt. Dock finns intresse från de svenskar i UK som känner mig personligen.

Två år har gått fort och mycket har hänt. Inte minst tekniskt, långt har jag inte kommit, men längre än för två år sedan.

Jag har också förstått att det inte bara är mina vänner som är intresserade, utan att det finns många i Sverige och utlandssvenskar som har intresse för Wales. Vilket jag tycker är fantastiskt. Även många i UK som inte talar svenska tycker om att se mina bilder och få lite inspiration.

Något annat som jag inte heller tänkt mig för två år sedan var alla trevliga människor man kommer i kontakt med via kommentarer och att gå in på andra intressanta bloggar. Jag har också träffat andra bloggare personligen när jag varit i deras geografiska område.

Mitt första möte blev med Lena Alffram som driver bloggen Till Bords från Höganäs. Lena hittade jag från ett reportage i ett brittiskt inredningsmagasin där de hade besökt henne. Jag googlade henne och hennes blogg och vi fick emailkontakt. Mycket trevligt möte.

DSCF8190

När jag var i Sevilla passade jag på att träffa Annica med bloggen Casa Annika. Läs mer om vårt möte här.

DSCF9538

I Stockholm träffade jag Ditte med bloggen Mitt i Möten och Betraktelser. Läs mer om vårt möte här.

DSCF6643

Märkligaste mötet blev dock med Veiken. Hon såg mig på ett slott i norra Skottland, kände igen mig från min blogg och ropade på mig. Helt otroligt! Läs mer om vårt möte här.

Jag är verkligen glad för alla ni som numera följer mig och jag hoppas jag kan ge er lite glädje och kunskap genom mina bilder och texter. För är inte mycket i livet just om att dela med sig och ge glädje till sina medmänniskor? Och jag vill deltaga i detta på mitt eget lilla sätt!

MIN TRÄDGÅRD 24 FEBRUARI 2015

Ja, det har börjat hända lite i trädgården. Dagarna har känts väldigt kalla här, ca 6 grader men blåsigt, så vinden går genom märg och ben, burrr! Vissa dagar solsken och riktigt vackert, andra dagar regnigt och grått.

Men i trädgården börjar det hända lite…

Feb_562  Feb_564

…de små påskliljorna har börjat komma upp…

Feb_560

…krokusen likaså…

Feb_566 Feb_558

…liksom primroses i blått, gult och…

Feb_561

…lila och…

??????????

…ljungen blommar  och …

Feb_571 Feb_573

…denna lilla skönhet har också tittat fram.

Feb_520

I julas fick jag dessa amaryllis, men eftersom jag åkt bort strax efter jul , lät jag dem vara kvar i paketen och planterade dem i krukor för någon vecka sedan, så…

??????????  ??????????

…det är bara att avvakta och se vad som händer!

??????????

Det har ofta varit nattfrost och kalla kvällar, så vi har eldat i kaminen i stort sett varje kväll, men det är ju ganska mysigt och väldigt svenskt med tända stearinljus!

VINNAREN AV MÅNADENS UTLOTTNING

Igår var det dags för min man att utföra sitt månartliga hedersuppdrag. Att dra vinnaren i månadens utlottning.

Vinnaren av de spanska mat- och inredningstidningarna blev

Kattas Betraktelser

Hoppas du får en trevlig stund med dem i soffan!

RES I WALES MED LENA

Har du inte varit inne och kikat där ännu, så har du chansen nu!

Res med Lena i Wales

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i årstider m m. Bokmärk permalänken.

105 kommentarer till BLOGGEN FYLLER 2 ÅR, MIN TRÄDGÅRD och VINNAREN AV MÅNADENS UTLOTTNING

 1. Varmt grattis! Närmar mig själv ”2-årsdagen” och är så glad att jag började blogga. Det har fört med sig så mycket positivt!

 2. Anita skriver:

  Grattis på bloggfödelsedagen 🙂 Jag minns att det var du som hittade min blogg, tror att du hade sökt på Wales och sett att jag hade några inlägg. Du skrev en kommentar och berättade om din blogg och det är jag så glad för, jag har följt dig sedan den dagen. Det är ett nöje att varje onsdag och lördag läsa dina nya inlägg. Det är ju så bra också att kunna prenumerera och få inläggen via mail, då missar man ju inget. Min egen blogg fyllde för övrigt 7 år för ett tag sedan. Det är ju enormt lång tid känns det som 🙂

  Så mycket vackert som börjat spira i din trädgård. Primula tycker jag är så fint. Kul med amaryllisen, att lökarna klarade av att förvaras. Dom ser ju jättefina ut. Och kaminen ser så mysig ut. Den påminner mig om husen med kaminer som dom visar i ”En plats på landet” som programmet heter här i Sverige. I original heter det ”Escape to the country”. Det är ett mycket populärt program här.

  Önskar dig en fin dag!
  /Anita

  • Lena i Wales skriver:

   Tack Anita!
   Jag vet att jag hittade dej, men då inte visste hur man skrev kommentarer och istället mailade dej, tror det ar så. Sedan har jag följt dej med stor glädje!
   Det börjar hända lite i trädgården. Spännande tid!

 3. åsa i åsele skriver:

  Grattis på blogg-födelsedagen 🙂

  Intressant att läsa om hur allt började 🙂

 4. FREEDOMtravel skriver:

  Stort grattis till bloggen! Visst leder bloggandet till en massa kul som man inte kunde ana innan!? Nu sågs vi inte i Spanien, men det kanske blir nån annan gång! Har förresten aldrig märkt några stavfel på din blogg!

  • Lena i Wales skriver:

   Tack för grattiset!
   Ja, det var synd att vi inte sågs i Spanien, men kanske någon annanstans någon gång, vem vet!
   Tack för din kommentar ang stavningen. Jag blev jätteglad, för det är lite jobbigt ibland. Idag finns faktiskt ett fel. Högst upp. Normalt brukar jag ändra detta genom redigera när det är publicerat, men förra veckan gick allt fel när jag ändrade och bilderna flyttade omkring, så jag vågade inte göra något åt det idag.
   Ha det bra!

 5. Eva Trillian skriver:

  Roligt att läsa om hur det började 🙂 Bloggande är verkligen speciellt och vännerna man får (var sig man möter dem i verkliga livet eller inte) är en skön bonus!
  Så, Grattis på bloggfödelsedagen! Hoppas du kommer att fira många fler framöver!

 6. Ami skriver:

  Grattis på bloggfödelsedagen!
  Och tänk så roligt det är med bloggar. Och så många trevliga människor man kommer i kontakt med 🙂
  Ha en fin vecka!

 7. barabrittiskt skriver:

  Ja det där med bilder som hoppar känns som ett bekant problem med WordPress.
  Det har varit kul att utbyta tekniska bloggtips med dig den här tiden så förhoppningsvis fortsätter vi. Bättre och bättre blir vi ju. 🙂
  Det där med svenskai i UK tror jag beror på att de flesta är Londonbaserade och för London finns det redan mycket på nätet. De som inte hamnat i London är ofta med brittisk familj som förklarar allt. Jag har heller inte många följare i UK.

 8. Lena i Wales skriver:

  Du har verkligen hjälp mej mycket! Så härligt att ha dej!
  Jag trodde kanske att övriga svenskar i UK skulle ”marknadsföra” mej och sprida till sin vänner för information om landet. Svar på de frågor de fått. Men så har inte skett!

 9. Znogge skriver:

  Grattis till dina två år på bloggen! Din blogg är alltid intressant att läsa och man lär sig verkligen ett och annat,

  Själv har jag snart bloggat i åtta år så det h ar blivit lite av en livsstil numera!

  Kram

 10. Gilla skriver:

  Så roligt att du har hunnit med att blogga i 2 år nu. Jag tycker att du skriver så bra och berättar så fint om de ställena du har varit på. Fina bilder också.

  Vad gäller Veiken, så är det hon som har inspirerat mig att blogga. Hon hjälpte mig till rätta, när jag började blogga i Metro under namnet Kärvänligt. Första inlägget där skrev jag den 24/11 2009. Vi hade blivit bekanta genom Reseguiden och vi har också träffats IRL. Där började jag skriva 2006 den 27/6.

  Metrobloggen lades ner och Veiken hjälpte mig till rätta igen i min nya blogg Kärvänligt 2. Där började jag skriva den 5/6 2010. Så blev det en Reseblogg. Den öppnade jag 24/11 2009 med länkar till den gamla Metrobloggen.

  Det kanske kan räknas som skryt, men jag gillar att blogga och att få kommentarer, som jag besvarar alltid.

  Att du skulle ha dyslexi kan jag inte tro, för du skriver ju så himla bra. Fortsätt med det! ❤

  Kram/Gilla

 11. Grattis! ♥ Hästkött är gott, bara man vet om… debatten var för något år sedan här.

  • Hannele skriver:

   (sonen fick inte hjälp förrän i gymnasiet, på högskolan fick han ljudböcker… han sprang och tränade med läroböckerna i öronen. Han fick alltid jobba dubbelt så mycket som syskonen)

   • Lena i Wales skriver:

    Jag fick också hjälp väldigt sent. Ingen tog riktigt tag i det och förstod vad det innebär.Detta var på 60-talet, så mycket har skett sedan dess.
    Men det var inte alltid roligt att bli utskrattad vid högläsning! Istället kanske jag började förlöjliga mej själv genom att skratta åt mej själv. Då gjorde det mindre ont. Men innerst inne var det jobbigt. Men jag gav aldrig riktigt upp.
    Som reseledare läste jag ofta högt för passagerarna och fick mycket beröm för mitt uttrycksfulla läsande med rätta betoningar o s v. Få anade att det berodde på all träning genom åren. Från att inte få ihop mycket av en text vid högläsning till detta uttrycksfulla. Men jag läser fortfarande inte en, för mej, ny text högt för någon, spärren finns kvar. Måste alltid gå igenom den själv först.

 12. TantGlad skriver:

  Tack för ett underbart inlägg. Din blogg fyller två år, det gjorde min den 2:a februari. Du kan kika tillbaka om du har lust i min blogg på den dagen.
  Så kul att få veta hur din blogg här uppstått.
  Jag visste åxo knappt hur man bloggade. Men det är roligt att blogga.

  Ha nu en fin lillördag.
  Kram.

 13. Marie skriver:

  Grattis! Vi hoppas på några fina år till med dig Lena!

 14. Britt skriver:

  Vad roligt att veta anledningen till att du började blogga. Själv blev jag ”övertalad” av en kompis och hon hjälpte mig. Jag kunde inte heller ett dugg. Och fortfarande fattar jag inte hur man hittar varandras bloggar. Jag skriver egentligen bara för mig själv, men det kan ju inte hjälpas att det är roligt att någon kommenterar.
  Att du skulle ha dyslexi är inget som märkts i texterna. Tvärtom.
  Och så har våren kommit längre hos dig. / Britt PS Grattis till hon som vann DS

  • Lena i Wales skriver:

   Visst är det kul att blogga och få kommentarer och veta att det man skriver om är uppskattat av andra!
   Tack för kommentaren ang dyslexi. Du ger mej bättre självförtroende i publicering!

 15. Grattis till de två åren! Jättebra jobbat av dig att gå från ”noll” (menar då dina bloggkunskaper) till den fina, inspirerande och intressanta blogg du har. Jag har ju inte följt med från början men tycker bloggen håller mycket hög kvalitet! Så hoppas allt fler upptäcker den. Jag ska lägga in en länk till din blogg i min tipslista i New York-bloggens högermeny!

  • Lena i Wales skriver:

   Tack för uppmuntran!
   Jag har mailat några av mina reseledarvänner och föreslagit din blogg. Om de har användt det vet jag inte, men bra tips kollegor emellan är aldrig fel.
   Uppmuntrande att höra att du tycker att min kvalité är hög, tack!

 16. Grattis en dag för tidigt. 🙂 Kul att läsa ditt första inlägg. Jag är inte det minsta förvånad att din blogg är så populär och jag är glad att jag snubblade in här. Känn dig stolt Lena. Du gläder många. Kram Bosse

 17. Violen på Brandholmen skriver:

  Stort grattis! Visst är det kul att blogga! Vid midsommartid fyller min blogg 3 år, jag trodde aldrig jag skulle hålla på så länge! Ha det bra!

 18. Ama de casa skriver:

  Grattis till bloggen! 🙂

 19. Inger skriver:

  Tycker också att det är trevligt att blogga, och intresserad av Wales är jag, det vet du. Och titta, våren har ju kommit till din trädgård!
  Kram

 20. Karin på Pettas skriver:

  Ett stort varmt grattis till din blogg, alltid lika intressant när man tittar in.
  Här tar det nog ett tag ännu innan påskliljorna blommar!
  Nu ska jag återgå till toppen på ditt inlägg och börja läsa länkarna.
  Ha det gott och stort lycka till med din fina blogg!

 21. Comsi Comsa skriver:

  🌷 Grattis Lena till dina två år 💐

  Uppskattar dina inlägg och fantastiska bilder och hoppas få följa dig många år framöver. 🙂 🌸

 22. Titti Malmberg skriver:

  GRATTIS till 2 år av ett härligt bloggande Lena! Alltid lika kul att kika in till dig…
  Varm kram, Titti

 23. Grattis! Bloggandet är verkligen roligt! Därtill extra roligt när jag ser att jag vunnit en vinst! Tack!

 24. skåningen skriver:

  Grattis till bloggen! Man får många vänner genom bloggen. Jag har träffat en del när jag ordnade bloggträffar………………………..SV:.Ja det är nog så att man måste ha tålamod och vänta på energin och våren. Kram!

 25. wiolettan skriver:

  Det var intressant att få läsa om hur du började att blogga och varför. Känner igen mig i detta att inte vara van med data och hur bloggeriet fungerar, men vi lär oss allt eftersom. Jag är glad att jag kom att börja läsa din blogg, hur det kom sig kommer jag inte ihåg, fast det inte är så länge sedan.
  Jag gillar din blogg, intressant, lärorik, väl skrivet, bilder på platser jag ibland känner igen och ibland platser som jag skulle vilja besöka.
  Roligt att se dina fina bilder av hur våren har kommit hos dig.
  På tal om bilder, jag har inte hunnit att rensa bort något ifrån datorn av alla bilder jag har, men sparar gärna Sundbybergs bilder. Ett bra förslag ifrån dig.
  Trevlig kväll och kram från mig.

  • Lena i Wales skriver:

   Tack för din fina kommentar. Jag blir överväldigad!
   Visst är det roligt att blogga och komma i kntakt med så många vänliga människor, som du.
   Jag är glad att du anammade mitt lilla förslag hos dej.
   Ha det bra!

 26. Decdia skriver:

  Stort grattis till dig och bloggen! Och grattis till Katta med.
  Visst är bloggandet underbart, så många härliga bekantskaper och vänner jag fått via den. Jag har haft min igång sen 2008, fast det blev på ”allvar” -10. 🙂

 27. Marit skriver:

  Gratulerer med bloggen din! Det er gøy å blogge, og ikke minst å lese andres blogger. Det er gøy å følge bloggen din, for Wales kjenner jeg lite til. For ikke lenge siden så vi enveldig bra krimserie fra Wales. Den het Hinterland. Har du sett den?
  Ha en fin kveld

 28. Gilla skriver:

  Våren måste ha kommit mycket längre hos er, än vad den har gjort hos oss. Vackra blomster.

  sv: Det gillas att du gillade mina ”gamla bilder”. Jag har hittat dem på nätet. Roligt också att du uppskattade hur jag började blogga.

  Kram/Gilla

 29. Casa Annika skriver:

  Grattis till de två åren! Jag började också blogga för att berätta för dem där hemma, för att slippa skriva samma sak i alla mejl. Det är roligt att blogga, det ger så mycket!
  Roligt initiativ med Res med Lena, hoppas att många nappar, för det låter som om det skulle kunna bli riktigt fina resor!
  Jag har också varit i Brighton på språkresa förresten:-)

 30. marina skriver:

  Stort grattis på ”blogg-tvåårsdagen” eller vad det nu heter 😉
  Jag började med bloggandet av samma anledning, och visst är det kul men allt det för med sig. Sådant som jag aldrig hade kunnat ana att det skulle bli, och något av det bästa är ju alla nya bekantskaper världen över.

 31. Steve skriver:

  Grattis! Själv är jag inne på mitt 7:e år med bloggen. Jag var på väg att sluta sommaren 2012, men efter mindre än en månad var jag tillbaka. Bara att konstatera att jag ”är fast”. Jag började blogga 2008 när vi flyttade ut på landet och betingelserna för reflektioner kändes helt rätt för mig. Kunde väl aldrig tro att jag skulle få så många bloggvänner världen över eller att bloggandet skulle bli en outsinlig källa till vidgad kunskap och klokskap. Din blogg är ett bra exempel. Äntligen får jag lära mig nåt om Wales. Landet som jag aldrig hann besöka på riktigt, men som så länge fascinerat mig.

 32. TantGlad skriver:

  Tittar in och önskar dig en trevlig onsdag.

  Kramkram.

 33. Nett skriver:

  Grattis till de 2 åren, kul att du hittade just sättet att blogga det måste ha underlättat en hel del med alla frågor du får. 🙂

 34. Jessica skriver:

  Hej!Grattis till dina 2 år..jag själv började 2009 o sen har det rullat på :)) det är kul med bloggandet..framförallt alla trevliga bloggvänner 🙂 man känner varandra,men ändå inte…Kul att du samlar på koppar med,jag har några st inte så många,men det engelska porslinet är jag fullkomligt tokig i..Ha det gott Lena< kram Jessica

 35. sockenvagenssota skriver:

  Så roligt att få veta lite mer om din uppstart av bloggen, och itne misnt dina möten med andra bloggare, har själv haft nöjet att träffa flera nya bekantskaper tack vare bloggen! Å tack för lite spirande blommor, behövs här i snötäckta norrland! KRAM

 36. Grattis till dina två bloggår !! 🙂 Fina bilder och ha en trevlig dag. Kram Anna

 37. Geddfish skriver:

  Du är verkligen populär!
  Vad kul att läsa om din begynnande resa i BloggLandia!
  Själv startade jag 2006 och är oerhört tacksam över alla fina kontakter som jag fått under åren. En del har kommit och gått, medans några är kvar från början, och det är lite speciellt.
  Flera har jag träffat och en del ringt till, en del med personliga mail osv. Möjligheterna är många, ett nytt socialt liv.
  Tack för alla fina bilder, stor kram, Gerd

 38. Grattis 🙂 och visst är det härligt att blogga man får så många nya vänner man aldrig skulle fått annars

  Om du gillar lyxiga doftljus kan du kika in hos mig idag 🙂

  ha en härlig helg

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

 39. GladiGrönt skriver:

  Ja man får verkligen många trevliga bekantskaper via en blogg-dig tex! Lycka till i fortsättningen!

 40. Christina skriver:

  Grattis till 2-årsdagen 🙂 Mitt första besök här inne och så firas det med våblommor. Vackert 🙂
  Kram Christina

 41. Stort grattis till två års dagen på din blogg!! 🙂 Visst bidrar bloggen till fina kontakter, känner igen mig i det även om jag inte träffat någon annan bloggare i verkliga livet ännu. Jag har dock fått många fina kontakter via nätet och mail. Däremot har några i min familj blivit igenkända på stan genom bloggen, men inte jag som helst inte visar mig på bild 🙂

  Önskar dig stort lycka till med än fler fina bloggår!!

  Kramar aka

 42. gunnardeckare skriver:

  Oj vad många vårblommor du har redan. Ligger långt före oss här iVärmland

  Grattis till 2 år med din blogg!

 43. Ditte skriver:

  Vad roligt att läsa ditt första inlägg och givetvis vill jag också passa på att gratulera dig och bloggen på tvåårsdagen.
  Bloggvärlden är så trevlig och leder till nya möten, kunskaper och öppningar och annat som kan berika.
  Det var verkligen jätteroligt att ses där på Centralen i Stockholm i december och om inte förr blir dte i Skottland i augusti.
  Och visst är jag sugen på Wales innan dess.
  Så fint dina växter i trädgården tittar upp trots att någon vårvärme ännu inte anlänt till Wales. Men snart är det vår!
  Skönt att tills värmen kommer ha en go kamin att värma sig vid.
  Här har vi idag haft +23 och växterna frodas…

  • Lena i Wales skriver:

   Tack Ditte!
   Utan våra bloggar hade vi inte haft en trevlig fika på Centralen! Hoppas det blir fler i framtiden.
   Ska bli roligt att se var vi ses nästa gång!
   Ha det bra i värmen!

 44. Veiken skriver:

  Grattis till 2 år. Vet du, jag tycker att jag har följt dig längre än så!
  Bloggeriet är en fantastisk grej. Man lär sig av varandra och blir berikad på många sätt! Jag har fått vänner för livet och en familj träffar vi regelbundet. Avståndet hade gjort att vi aldrig hade vetat om varandra utan bloggarna.
  Mötet med dig var fantastiskt. Hade jag tittat bort en sekund, så hade jag missat dig. Din blogg hade jag följt ändå, men aldrig träffat dig! 🙂

 45. Linda skriver:

  Stort grattis till bloggfödelsedagen 😀 Önskar dig en riktigt trevlig helg!!!
  Solsken
  //Linda

 46. Barbro S skriver:

  Grattis till dina 2 år med bloggen. Själv är jag inne på mitt sjunde år. Jag fattar inte att det är så länge. Du har en jättefin blogg från ett härligt landskap. Så roligt att få följa årstider och märka andra skillnader mot Sverige, sånt man inte hade en aning om. Blir avundsjuk på vårblommorna i din trädgård, så fina bilder, men om drygt två månader kanske börjar de spira här också. Kul med oväntade möten. Jag har en väninna som regelbundet åker till sin familjs lägenhet i Elviria, hoppas ni möts någon gång också :).

 47. Annika skriver:

  Grattis. Jag har ju rätt nyligt börja följa din blogg. Men är så glad att jag har hittat hit och kommer att fortsätta titta in så fort jag har tid. Vad roligt att du har fått träffa några av dina bloggvänner. Ha nu en riktigt fin helg. Kram på dig.

 48. ofspringandsummer skriver:

  Grattis till blogg till två år på bloggen!
  Alltid roligt att höra hur och varför folk börjar blogga.
  Önskar en trevlig helg!
  Kram, Ingrid

 49. Prylaropinaler skriver:

  Grattis till dig och din fina blogg som jag hittat tack vare en kommentar du gav mig på min blogg. Verkligen trevlig läsning och det ser du ju på all respons du får. Jag firar i dagarna ett år med min blogg. Ett roligt tillskott bland mina andra intressen. Jag läser med intresse allt du skriver om England och vem vet, kanske vi besöker landet till sommaren. Då hör jag av mig. Du kanske kom fram till i vilken stad jag bor genom ledtrådarna jag gav eller? Skulle tro att det passar bra att mellanlanda här om du reser mellan Göteborg och Stockholm framöver.
  Ha en skön helg!
  / RosMarie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s