CAKE STAND, KÄNDA WALESARE 1 och lite TRÄDGÅRD

BLEV DET NÅGON NAMNSDAGSPRESENT FRÅN MIN MAN?!

Jodå, han hade allt tänkt ut något riktigt fint, sa han till mig när jag frågade. ”Diamonds are a girls best friend”, passar in. Men när han tog med mig ut till sin verkstad började jag ana onåd. Och där tar han fram min present och visst var det en diamant, fast i ändan på ett borr! Jag tittar och frågar lite snällt vad jag ska med ett borr till. Har knappt aldrig använt ett borr tidigare och trodde inte heller jag skulle göra det. Jodå, det skulle han visa!…

Feb_604

…dessa grejer hade han köpt på ebay…

Feb_607

…och dessa tallrikar hade jag köpt på en second hand affär. Och min present skulle användas för att göra något jag länge velat ha, detta…

??????????  ??????????

…cake stand i tre våningar för frukt och grönsaker! Borret skulle användas för hålen! Den uppmärksamme läsaren ser att tallrikarna på första bilden inte stämmer med cake standet! Ja, det som hände var att en tallrik sprack vid borrningen, men som tur var hade jag fler, fast av annan form, och jag blev världigt nöjd i alla fall!

När jag frågade vad jag ska göra med borret sedan, blev svaret; inga problem det kan jag ha användning för. Har länge behövt ett sådant borr. Så presenten från min man blev till min man, men resultatet blev till mig! Slutet gott, allting gott!!!

SVAR PÅ FÖRRA VECKAN FRÅGA

Feb_012

Vad används detta till?

??????????

Jo, att lägga skedar för omrörning i grytorna på! Mycket bra grej!

KÄNDA WALESARE

Jag har tidgare i olika artiklar skrivit om kända walesare. Efter en förfrågan tar jag repris på dessa och kommer senare att lägga till fler.

Om man frågar om någon känner till några walesare, blir svaren oftast väldigt korta, t ex Tom Jones och kanske någon mer. Många tror att kändisarna jag tar upp här kommer från England, men se där har de fel. Wales kan mer än ni tror!!!

PRINSESSAN LILIAN

Lilian Davies föddes i Swansea i södra Wales som dotter till en gruvarbetare. Under andra världskriget gifte hon sej med skådespelaren Ivan Craig. Äktenskapet blev kort och snart kom svenske prins Bertil in i bilden. För att säkra den svenska tronföljden kunde paret inte gifta sej förrän 1976, efter att ha levt tillsammans i 33 år. Det mest fantastiska med detta var att hela svenska pressen visste om detta, men mörklade det och höll tyst!!! Vilket jag tycker var mycket fint gjort under en tid då samboförhållanden inte var accepterat som idag. Skulle något sådant kunna hända idag?

Prinsessan Lilians bortgång 10 mars 2014  uppmärksammades i Storbrittanien och naturligtvis lite extra i Wales. Det har nämnts i BBC World och naturligtvis också på våra lokala nyheter för BBC Wales. Även de stora dagstidningarna som The Times och Daily Telegraph har uppmärksammat hennes frånfälle.

TOM JONES “Tjuren från Wales”

Född Thomas John Woodward I Pontypridd I södra Wales 1940.

Han var son till en gruvarbetar.

Gifte sig 1957, 16 år gammal, med Melinda. En månad senare föddes deras son Mark.  De är fortfarnade gifta, trots alla hans kvinnoaffärer som även lett till barn.

Han har lämnat Wales bakom sig och bor numera i USA, även om han flera gånger sagt att han tänker flytta tillbaka till Storbritannien. Wales? Dock är han fortfarnade ofta på besök i sina gamla hemtrakter.

Redan på 60-talet började han uppträda i TV och kom snart till Las Vegas.

Mest kända sånger: ”Delilah”, ”It´s not unusual”, Green, green grass of home”, ”Sex bomb”.

CATHERINE ZETA JONES

Skådespelerska född 1969 i Swansea, södra Wales.

Gift med Michael Douglas. Hennes vigselring är gjord av guld från en guldgruva i norra Wales.

Catherines mellannamn Zeta kommer från hennes ”grandmother” (mormor eller farmor), som fick namnet efter en båt i Swanseas hamn. Kanske bra med mellannamn, eftersom Jones är Wales vanligaste efternamn och Catherine är ett vanligt förnamn.

Hon började tidigt sin karriär på scenen, där hon både sjöng och dansade.

Hon har medverkat i många filmer, bl a Zorro, High Fidelity och Chicago, där hon fick en Oscars för bästa kvinnliga biroll 2003.

BONNIE TYLER

Walesisk sångerska.

Född 1951 under namnet Gaynor Hopkins i Skewen, nära staden Neath i södra Wales. Dotter till en gruvarbetar. Startade sin karriär i kyrkokören, sedan deltog hon i talangjakter och blev så småningom upptäckt och startade en internationell karriär.

Hon är gift med en walesare och bor blandat i Wales, Portugal och New Zealand. Genom sin man är hon släkt med Catherine Zeta-Jones.

Hon talar med en härlig walesisk dialekt. Jag har inte, trots många försök, lyckats få reda på om hon pratar walesiska eller inte.

Många kända låtar, bla It´s a Heartache.

Fortsättning med fler kända walesare följer senare!

LITE FRÅN MIN TRÄDGÅRD 6 MARS 2015

Våren har börjat komma hit till oss så smått. Under natten kan det vara frost, men bara runt 0, men flera dagar har det varit riktigt soligt och fint och i helgen ska det bli sol och värme i dubbla siffror.

Mar_101

Denna lilla rabatt borde göras lite mer till, men den ser ut so den gör nu…

Mar_102  Mar_103

…julrosen blommar för fullt (tack Karin!)…

Mar_105

…liksom krokusen och nejlikorn (som är lite blyga och inte ville var med på bild)…

??????????

…vi var ju på Graden Centre förra helgen och kom hem med bl a denna Kamelia och…

Mar_110

…några Rhododendron för plantering i en sluttning av trädgården ( ja, nästa allt sluttar ju hos oss!).

??????????  ??????????

I julklapp fick jag en amaryllisrot, men skulle ju åka bort strax efter, så jag behöll den i paketet och tog fram den för 12 dagar sedan, då de såg ut så här…

?????????? ??????????

…för 6 dagar sedan såg den ut så här…

??????????  Mar_64

…igår såg den så här vacker ut! Underbar! Och den har den där tokiga svenskan i huset satt på fönsterbrädan som dekoration! Vad konstiga saker hon gör! Här har man inte mycket växter i fönstren!

I PARKEN 6 MARS 2015

??????????  ??????????

Mar_250 Mar_249

Ha en trevlig helg!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i årstider m m, Interiör, Kända walesare. Bokmärk permalänken.

91 kommentarer till CAKE STAND, KÄNDA WALESARE 1 och lite TRÄDGÅRD

 1. åsa i åsele skriver:

  De kända walesare kände jag till att de kom därifrån förutom Prinsessan Lilian.
  Din amaryllis är väldigt fin.

 2. Anita skriver:

  Så snyggt det blev, ditt cake stand. Och jag log lite när jag läste om presenten. Jag minns när digitalkameran gjorde sitt intåg. Då gav jag min man en i julklapp. Vem tror du använde den 😉

  Tänk så olika det kan vara med kamelia. Jag fick en till alla hjärtans dag som just nu börjat blomma och som kommer att förgylla uterummet. Och så läser jag att du också köpte en som du ska plantera ute. Tänk om det gick att ha kamelia ute här. Vilken lycka. Fast å andra sidan. Då skulle jag ju inte kunna njuta av den tidiga blomningen som jag kan nu.

  Den mystiska grejen blev ju helt solklar nu när du visar vad den används till. Och så vackert det blommar hos dig. Vi ska också få tvåsiffrig värme och solsken imorgon. Jag ska gå ut och hänga över säckväv över mina rhododendron som skydd mot solen. Det är förödande med stekande sol på dagarna och kalla nätter med minusgrader. Dom får inte vakna för tidigt. ”Än är det vinter kvar säger mor” … som vi sjunger i sången om den älskade blåsippan.

  Ha en fin helg!
  /Anita

  • Lena i Wales skriver:

   Ang kameran så tror jag att du kanske lånade den ibland, ha, ha!!
   Vi har redan en kamelia i trädgården och den blommar väldigt fint, så nu försöker vi med en till.
   Fatet är jättepraktiskt och jag använder det mycket!
   Vad härligt att ni också får lite vårväder hos er! Ha en fin helg!

 3. Vilken himla fin present tycker jag och vad läckert det blir med tallrikar så där. Vill också ha haha…

 4. Christina Olsson skriver:

  Fina bilder!
  Jag väntar så på våren och alla blommor. Satt på balkongen en liten stund för första gången igår.
  Kakfatet är kanonfint. Var får man tag i metalldelarna emellan? 🐱

  • Lena i Wales skriver:

   Tack! Det är inte så långt till vår för er nu! Låter härligt att kunna sitta lite på balkongen, en bra vårkänsla!
   Mellandelarna är köpta på ebay. Min man slog på cake stand 3 tier.

 5. Veiken skriver:

  Vilken fin present han fick och du hade nytta av! 🙂 När jag tittar på sångarna från Wales har dom en härligt raspig röst allihop. Något i generna??
  Ni har kommit en bit på väg mot våren ser jag! Ha det gott!

 6. Anna Johansson skriver:

  Härligt med lite vårbilder! Här hade de lovat sol i helgen men inte en skymt av den idag..Det regnar iallafall inte å jag behövde inte ha överdragsbyxorna på när jag var hos hästarna, så de e ju positivt iallafall! Känner att jag bättrade på allmänbildningen idag…hade inte en aning att Lilian var Waelsare tex. Ha en fortsatt skön helg!

 7. Steve skriver:

  Jag tycker att det var en riktig kärlekspresent du fick av din man. Sånt gillar jag.
  Av kändisarna kände jag bara till ”Tjuren från Wales”.
  Härliga trädgårdsbilder du bjuder på.

 8. skåningen skriver:

  Så fint ditt kakfat blev!Våren har kommit till er ser jag!!………………………………………………….. Då fick ni dubbelt mer arbete! Kram!

 9. Titti Malmberg skriver:

  Jamen det var väl en underbar present! Så fin! Åhh en kamelia, en underbar blomma men jag har för mig att den ska vara så svår, hm…
  Jättefina bilder och det är alltid lika kul att kika in till dig!
  Varm kram,
  Titti

 10. Znogge skriver:

  Vilken trevlig och personlig namnsdagspresent! Det lyckades han bra med maken din. Ett borr kan man säkert ha nytta av fler gånger 😉

  Fortsatt trevlig lördag!
  Kram

 11. carpementon skriver:

  Underbart cake stand – tror att jag ska prata litet snällt med min egen händige man…
  Den lilla tallriken för slevar bredvid spisen är ju helt oumbärlig, nu förstår jag vad jag saknat så länge. Det blir nästa spaning på antikmarknader och loppisar.
  Mvh
  Ingrid

 12. Skruttmärtha skriver:

  Vilken omtänksam man på det viset ficka han ju borren när han skulle hjälpa dej.
  Vilken fin slevparkerare.
  Amaryllisen var ju en riktig överlevare. Så himlans fin den är.
  Gillar alla dina fina foton.
  Har sett snödroppar och krokus. Så fint när allt börjar spira.
  Lag ut en bild på raggisarna i dag lördag
  Kram

 13. ofspringandsummer skriver:

  Fint cakestand det blev till slut och du kan ju göra fler – nu när du har borr!
  Underbar amaryllis och fina julrosor.
  Önskar en skön helg!
  Kram Ingrid

 14. Jessica skriver:

  Hej Lena! fatet blev ju kanon…omtänksamt av maken :)) härligt med alla små vårtecken särskilt när vårlökarna sticker upp..ha en fin helg <kram Jessica

 15. Gilla skriver:

  Att Tom, Jones kom från Wales visste jag men inte att damerna också gjorde det. Men kända är de för mej.

  Ett sånt cakestand skulle jag också vilja ha. Man får väl be om en borr i present osv. osv. osv. 😀

  Vi har faktiskt sett små krokusar här också och amaryllisen har dragit sitt sista andedrag för den här gången.

  Kram/Gilla

  • Lena i Wales skriver:

   Jag tror många tror att de dessa kända artister kommer från England, men se nej så är det inte!
   Cake standet är jag väldigt glad för och användbart är det också.
   Våren börjar komma till Sverige också!

 16. bia skriver:

  Mycket intressant inlägg !!…..och så fin skålen blev…tre skålar i en…..har haft en köpt från Indiska men den har gått sönder ;(….nu börjar Mello så jag måste sluta 😉
  Kram och hej från mej !!!

 17. Ami skriver:

  Vilken trevlig present du fick! De är verkligen fina de där våningsfaten 🙂

 18. Comsi Comsa skriver:

  Det var en fin present som du fick. Allt du visar är fint, porslin, vyer, ja allt. 🙂

  Godnattkramen!

 19. sockenvagenssota skriver:

  Men så fint ditt kakfat blev, jag har ju sådana delar liggandes här hemma, så jag måste loppa lite fint porslin så att jag med kan göra mig ett personligt fat! Ha en fin söndag!

 20. Ama de casa skriver:

  Den perfekta dubbelpresenten, alltså. Haha! Men han kan säkert göra fler fina saker åt dig tack vare den där borren 🙂

 21. Där var han allt klurig maken, vilket
  fint våningsfat det blev.
  Ha en fin söndag
  Kramar/AM

 22. Ditte skriver:

  VIlken fin persent och bra att den kunde kombineras. Ditt kak-frukt och grönsaksfat blev väldigt vackert och i lagom storlek. Köpte ett här hemma, men när jag kom hem med det såg det ut som ett höghus på bänken , så det fick återgå till butiken.
  Personerna från Wales hade jag kläm på förutom Zeta Jnes. Men nu vet jag…
  Och blommor! visst är det roligt! Tror att du och ”Tant Glad” inspirerat mig en hel del i frågan. Så nu har jag lite under tillväxt i Spanien. För mig blev det också en kamelia, en starkt rosaröd, som hann slå ut med två blommor innan vi åkte hem men som hade många knoppar. DEn är så vacker!
  Här hemma är det bar orkidéer och snittblommor.
  Dina växter i trädgården är så vackra och tänk att amaryllisen blommar. Den är verkligt vacker och har en ovanlig färg.
  Aha, det var ett slevfat. Mycket praktiskt!

 23. Fint fat, prinsessan Lilian var en äkta prinsessaga, utom att frånskilda kvinnor inte ”godkända” ännu…

 24. Anja skriver:

  Vilket fint resultat med borren! Diamanter kan man ha för olika ändamål – resultatet blir alltid nöjda ”flickor”.
  Hm. Kanske borde jag önska mig också en sådan borr – har massor av trädgårdsprojekt av pyntkaraktär där en sådan skulle vara till stor hjälp 😉

  /Anja

 25. Ninnie skriver:

  Hej Lena, tack för kommentaren. Wasaloppet skulle egentligen gått förra helgen men på grund av VM så flyttades till idag. Några som var med idag i Wasaloppet kunde ju inte vara på två ställen samtidigt 😊 😄 😀 Jag försöker att övertala min make om att åka till Wales på vår semester 😉 Har du tips om sevärdheter tar jag gärna emot 😊 maken är ölkännare, kanske finns det något bryggeri eller museum om detta. Fin blogg och vilka 💐 blommor sen…Ha en fin söndag, och tack jag kryar på mig 😊

  • Lena i Wales skriver:

   Hej! Kul att du tittar in hos mej och är intresserad av Wales. Mycket väl värt ett besök!
   Gå neråt i min blogg till arikeln ”Res i Wales med Lena” den 11 februari i år. Där finns en länk till min web sida med vidare länkar till olika besöksmål.

 26. Lisbeth Rosén skriver:

  Vad fint ditt fat i tre våningar blev. Har alltid undrat hur man kan göra så utan att göra sönder porslinet. De har såna i vår färgaffär av alla ställen. Har Alan gjort beslagen? Bonny Tyler är lika gammal (ung) som jag. Henne och låten känner jag igen. Nu ses vi snart!!!

 27. Agneta skriver:

  Oh, cake stands är väl bara så rätt till Afternoon Tea eller säger man High Tea? Har aldrig riktigt kommit underfund med hur det är med det. När min morfar och jag var i London när han var nästan 90 år köpte han en hel servis till mig, den där English Rose tror jag den kallas och då var det med ett sådant våningsfat! Och ibland leker jag England (Wales, Skottland – du vet säkert vad jag menar…..hur säger man?) och då åker det fram! Vi dricker alldeles för lite eftermiddagste här i Sverige, det är en fenomenal bjudningsform tycker jag. Tänk söndag eftermiddag!
  Men nu var det ditt kakfat och det är ju bara så fint!
  Kul att läsa om kända Walesare! Det är alltid kul att läsa om människor!
  Ni har så klart mer vår än vi, här på västkusten är det ovanligt segt i år. Idag har vi mer än kuling och regn och grått och fortfarande kallt. Usch och fy! Men jag tror det kommer som en skott en dag och sen är det fint ända till hösten!
  Agneta kram

  • Lena i Wales skriver:

   Afternoon Tea är trevligt, antingen man gör det själv för vänner eller går till ett hotell.
   En hel servis i English Rose, vilken underbar present!!!!
   De flesta skulle nog leka England, men jag skulle leka Wales, hi,hi! Men vi kan tillsammans leka Storbritannien, neutralt och svenskt ”lagom”!
   Vi ligger ca 5 veckor före Västkusten på våren. Så er vår kommer snart!!!!

 28. Återigen ett trevligt inlägg med många fina bilder! Gillar kakfatet, snyggt och personligt!
  Ha det bra!
  Jag måste göra en paus i bloggandet, har brutit armen men kommer tillbaka när smärtan börjar ge med sig!

 29. Decdia skriver:

  Men åh vilken romantisk present du fick av maken! Det blev verkligen superfint.

 30. Annika skriver:

  Så mycket rolig läsning du bjöd på idag (oxå). Jätte, jätte fint kakfat. Smart av din man att ge dig nåt han själv behövde hi,hi. Ha nu en fin Söndagskväll. Kramen

 31. Moi skriver:

  Tack för besöket och kommentaren hos mig!
  Din man visade prov på manlig list när han hittade din namnsdagspresent!
  Resultatet av användningen blev ju hur bra som helst!
  Så otroligt vacker din julros är, den färgen har jag aldrig sett förut.
  I min blogg visas ett vitt exemplar!
  Kram

  • Lena i Wales skriver:

   Roligt att titta in hos dej också!
   Min man är riktigt klok, ibland,hi,hi!
   Julrosen är vacker. Fick den för många år sedan av en vän som bodde här i Wales under ett tag. Färgen är också mycket vacker!

 32. Moi skriver:

  och så blev jag lite nyfiken på vilken kommentar du såg hos Decdia..

  • Lena i Wales skriver:

   Minns inte exakt vilken det var, men troligen en där jag skrvit kommentar och fick svar och då såg dej. Kände också igen ditt namn från andra bloggar och när ett namn dyker upp flera gånger, betyder det ofta att det är något värt att titta på. Och det var ju din!

 33. åsa i åsele skriver:

  Din mans påhitt med en borr i namnsdagspresent var inte dum då Du fick Dig ett cake standet, jag har tidigare sett sånna i nån blogg men inte förstått hur de gjort.
  Tänkte lite på väderskillnaden hos Dig å mig, Du har vår å vi har vinter 🙂

 34. Anne-Marie skriver:

  Vilken trevlig present som blev till ”win-win” för er båda. 🙂
  Verkligen praktiskt med tallriken som används för skedar/slevar. Hade inte kunnat luska ut det faktiskt.
  Inte dåligt så många kändiskar som kommer från Wales. Hade ingen aning om att Catherine Zeta Jones var från Wales.
  Ytterligare en likhet mellan USA och England/Wales – folk har rätt sällan krukväxter i fönstren här också.

  • Lena i Wales skriver:

   Kakfatet är både fint och praktiskt, tycker jag.
   Tallriken för slevar är verkligen användbar. Jag använde den ofta.
   Vi har många kändisar härifrån och mer kommer jag att skriva om!
   Tack vare dej har jag upptäckt så många likheter Wales – USA, checkarna är något annat.

 35. Krönikören skriver:

  Vad roligt att ha ett egengjort kakfat! Och så bra att du fick en present som glädjer maken 😉

  Wales har en och annan kändis att komma med. Men det är mest Tom Jones som det pratas om, såvitt jag vet i alla fall.

  Ha en fin vecka!

  • Lena i Wales skriver:

   Visst blev det fint! Och min man kan ju göra fler grejer åt mej nu, hi, hi!!!
   De flesta tror att alla från Storbritannien kommer från England, men Wales kan också!!!

 36. Marja skriver:

  Spännande färg på din Amaryllis! Din cake-stand blev ju riktigt fin och det blev nästan bättre och kanske mer praktiskt med det djupa fatet längst upp. Det var väl en trevlig present…
  Så spännande att få veta vad det där fina fatet används till. Det kunde man ju ha gissat om man tänkt till ordentligt. 🙂
  Ha en fin vecka!

  • Lena i Wales skriver:

   Amaryllisen är verkligen jättefin!
   Gillar mitt cake stand, både fint, tycker jag, och praktiskt. År också nöjd med det djupa fatet högst upp, även om det inte var meningen!
   Tallriken är verkligen användbar och jag använder den ofta.

 37. Linda skriver:

  Vilken ovanligt fin namnsdagspresent!

  Kram
  //Linda

 38. Nett skriver:

  Underbar present, har med sådana liggandes för att göra 3 sådana fat. Men tallrikarna har jag inte shoppat till mig än men nu blev jag sugen på att få det gjort 🙂

 39. wiolettan skriver:

  Ojojoj, så mycket kunskap och så intressant. Tack.
  Roligt att ha en tallrik för att lägga upp slev eller skedar på, det behövs ju ibland men jag brukar ta en vanlig liten assiett.
  Härliga bilder. Mycket tjusiga växter.
  Jag tycker din man är en ovanligt klok karl. Du fick en present och han fick samma. Så finurligt och bra uttänkt.
  Det blev ju också så vackert.
  Varm kram till dig.

 40. Geddfish skriver:

  NU äntligen fick jag läst din blogg, jag har varit och fingrat på den flera ggr men inte tagit mig tid.
  SÅ mycket fint och värdefullt i den och kul läsa om kända walesare, som jag en del visste.
  Många fina och bra grejor du visar kort på.
  Hen det gott, jag själv har så mycket i mitt lilla huvud just nu, kram, Gerd ❤

 41. Jessica Meijer skriver:

  Det var han smart din make 🙂
  Jättefint våningsfat och underbara bilder från dig, ni måste ha kommit en bra bit på väg med våren, eller? Det ser ut så 🙂 Här har den mesta snön försvunnit och det är helt underbart!
  Stor kram till dig.
  Jessica

 42. Barbro S skriver:

  Så härligt med blommande vår som hos dig. Här tinar det för fullt utom just idag när ett riktigt blötsnöoväder gjorde marken vitare, bara +1 nu. Roligt att få läsa om kända walesare, de är favoriter alla fyra. Så fint våningsfat du fick, läckert 🙂 !

 43. Karin på Pettas skriver:

  Att det kommer många bra artister och celebriteter från Wales kände jag till 🙂
  Din man är smart som gav dig en diamant av det slaget som du fick.
  En borr sitter aldrig fel och inte av detta slag som ger vackra kakfat i våningar
  Jag kunde nog aldrig ha anat att fatet var för slevar. Fiffigt! Själv använder jag alltid en
  vanlig assiett, men den på bilden är ju mycket trevligare och mera praktisk.

 44. Lena i Wales skriver:

  Ja, Wales har många talanger!
  Jag är nöjd med min present och främst med resultatet.
  Visst är slevfatet bra! Jag anävnde mitt ofta.

 45. Vilken härligt genomtänkt present! Sån är ju underbart och cake standet blev jättefint! Slevfat, jag det var ju rätt logiskt egentligen. Nu såg man ju lite mer storleken när man fick jämföra. Vad många härliga växter du har i din trädgård. En härligt tid vi har framför oss nu. Kram Anette

 46. Tina skriver:

  Hej Lena! Det där slevfatet är en uppskattad present att ha med sig från Espana! 🙂
  Chao!

 47. Lena i Wales skriver:

  Det är toppenbra!

 48. Pingback: ÅRSKRÖNIKA 2015 JANUARI – JUNI | Lena i Wales

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s