OPEN GARDEN, SAMBAND SVERIGE-WALES, MELODIFESTIVALEN

OPEN GARDEN

Mar_2029 Mar_2001

I helgen, som ju var Bankholiday, hade en granne öppnat sin trädgård för allmänheten. Jag har hört att man gör liknande i Sverige, men skillnaden är att man här gör det för att få in pengar till välgörenhet eller någon annan organisation. Det är ingen specifik kostnad, utan man lägger så mycket eller lite man vill i en låda. Vår granne hade valt Womens Institut (läs mer här) och Monnow Vale Hopital.

Mar_1964

Detta träd skulle egentligen sågas ned, men så fick ägaren idén att kontakta en träkulptör och detta blev resultatet…

Mar_1973 Mar_1974

…genom denna dörren skulle jag vilja gå in och kanske komma in i en annan värld fylld av spännande människor och äventyr, sa jag och mannens jordnära kommentar var direkt; dörren är för liten för dig. Tackar för den, du,hi,hi! Grodan är så fint utskuren och…

Mar_1976 Mar_1977

…likaså ekorren och en lilla öppningen till en annan värld, sa jag inte så mannen hörde!…

Mar_1971

…eftersom vi bor på en kulle är det ganska stora höjdskillnader i våra trädgårdar här, så murar är ibland nödvändiga…

Mar_2006  Mar_1989

…vid en av de tre dammarna…

Mar_1987

…finns denna hägerskulptur. I dammen finns olika småfiskar, som  t ex guldfiskar. Den levande hägern kom flera gånger på besök och fick sig ett skrovmål i dammen, så nu står herr skulpturhäger där och vaktar fiskarna som numera kan simma lungt omkring i sin damm…

Mar_1994 Mar_1996

…denna dragon fly vakar också över dammen och vid stranden bland stenarna sitter denna lilla flicka och funderar på om hon ska pussa grodan eller inte…

Mar_2013 Mar_2015

…in emellan allt växer den ena vackra växten efter den andra. Här var det färgkombinationerna jag föll för, men de blev inte så bra på bild som i verkligheten. Solen låg på för mycket, som den alltid gör i Wales,hi,hi…

Mar_2019 Mar_2020

…dessa små statyer var för gulliga för att inte ha med på bild och…

Mar_2023

…naturligtvis låg den waleiska dragen där och lurade också, halvsovande med bara ett vaknade öga på de förbipasserande.

Ägaren hade också dukat upp med kaffe/te och underbara kakor! Vilken fest det blev.

A fantastic garden and a fantastic women. Thank you for letting us come around and have a look and thank you for your generosity towards charity! Your are lovely!

Om ni inte redan antagit min utmaning, klicka här, så kanske en öppen trädgård vore något?

SAMBAND SVERIGE – WALES

Det blev inte gjort lika mycket som det var tänkt i trädgården idag för…

May_5

…postmannen kom med min födelsedagspresent från min väninna Anki. Tack Anki! En present som varar hela året, en prenumeration på den trevliga svenska tidningen Fixa. Den handlar om trädgårdar och intressanta grejer man kan fixa med i trädgården. Mycket trevlig. Naturligtvis kunde jag inte hålla mig, utan slog mig ner i vilstolen och började bläddra och vad fick jag se?…

May_6

…ett sex sidor reportage om min bloggvän Annika Christensen som driver bloggen Naturliga ting. Klicka här för att komma till hennes blogg. Hon är mycket trädgårdskunnig och en skicklig fotograf!

MER SAMBAND SVERIGE – WALES

BBC Breakfast har haft som nyhet att det svenska företaget Minesto, med huvudkontor i Göteborg, ska investera i att bygga ett marint kraftverk på ön Angelsey i norra Wales. Den walesiska regeringen vill spendera £25 milj, varav delar kommer från EU.

Minesto har satt upp sitt brittiska huvudkontor i norr Wales. Projektet kommer till en börja att ge ca 30 jobb, men på längre sikt rör det sig om 100-tals, säjer företagets VD Anders Jansson (använd inte förkortningen VD för en företagsledare i engelskan. Här betyder VD Venereal Disease = könssjukom).

Det man vill satsa på i Wales är tidvattenkraftverk. Wales har ca 120 mil kust med massor av tidvattenströmmar.  Detta kan potentiellt ge 5% av UKs totala elbehov.

Det är alltid roligt när man för något positivt om Sverige på brittisk TV!

MELODIFESTIVALEN

Ja, så var det över för i år. Grattis Sverige! Men nästa år blir det ännu mer uppståndelse!

Jag har aldrig egentligen varit intresserad av evenemanget och här i UK är intresset mycket svalt. Jag visst inte förrän två dagar innan varken att det skulle gå av stapeln, var det skulle hållas, vilket varken Sveriges eller UKs bidrag var. Först dagen innan fick jag höra det på BBC Breakfast, där de även trodde att Sverige hade en chans att vinna, vilket ju blev rätt. De visade också UKs bidrag och tyckte det var ganska bra, vilket visade sig att resten av Europa inte höll med om.

När min man kom till Sverige för att arbeta som konsult för ca 30 år sedan gick han glad i hågen ut en lördagskväll i Göteborg. Kom till puben och där var folktomt! Vad hade hänt? Landssorg? Så han frågad i baren och svaret blev Melodifestivalen. Jaha, och vad har det med folktomt att göra? Alla är hemma och tittar på TV, blev svaret. Min man trodde inte sina öron.

Tävlingen har aldrig varit riktigt stor här, trots att man vunnit några gånger. Men det ingår inte riktigt i traditionen här. Men det har ju bara hållit på i 60 år så snart kanske det inte är nytt här längre!

Annons
Detta inlägg publicerades i årstider m m, Besökta platser. Bokmärk permalänken.

94 kommentarer till OPEN GARDEN, SAMBAND SVERIGE-WALES, MELODIFESTIVALEN

 1. Eva Trillian skriver:

  Vilken fantastiskt trädgård! Och utsikten från din tidningsläsarplats! Svårt att göra annat än sitta där och njuta, skulle jag nog tycka 🙂
  Men, draken – den tar priset 🙂 Helt otroligt söt!

 2. Geddfish skriver:

  Tack för fina bilder och information. Kul att läsa om UK.
  Det är förvånansvärt att inte alla länder, även de som deltar, är så intresserade av att titta på Melodifestivalen. Men det är ju traditioner, så klart.
  Ha en riktigt bra dag, gomorron och kram 😉

 3. FREEDOMtravel skriver:

  Vilken fin trädgård med fina skulpturer! Kul ide att föra en skulptur istället för att hugga ner det gamla trädet!

 4. åsa i åsele skriver:

  Åååå jag bara ääälskar trädet 🙂

 5. Anna/notonmusic skriver:

  Jag gillade också tanken att göra något av trädet, inte bara ta bort det. Jätterolig idé. Och vilka fint snidade figurer! Och alla de små statyerna. Helt underbara. Vilken trädgård! Och vilken viloplats du har själv! Helt underbar utsikt! Spännande att se vad det blir med planerna med tidvattenkraft. Själv tänker jag ju bara på Avestaforsens brus när jag hör vattenkraft 🙂

 6. Anna Johansson skriver:

  Oj, jag är helt ur fas! Äntligen lördag blev läst först idag, en onsdag! Oj, oj, var ska det här sluta!?😉 Det är en trevlig ide det där med öppna trädgårdar! Har oxå sett att det börjar komma här och hoppas att det sprider sig! Fin trädgård din granne har oxå!😊

 7. Hej Lena!
  Det var verkligen längesedan jag var här inne hos dig. Det är ju högsäsong för mig så bloggtiden är minimal just nu. Men vad kul att tidningen hittade till dig! Du är en av de första som kommenterar det och det var ju kul. Extra kul!
  Jag gillar det där med att pengarna går till välgörenhet när man öppnar upp sin trädgård. Här i Sverige är det en del som tar entré men det är ganska ovanligt.
  Vilken trädgård!!! Jag älskar murar och höjdskillnader i trädgårdar. Det blir sådan liv i trädgården då. Sedan måste jag säga attdet där träskulpturer tycker jag är imponerande.

  Hopps du kommer att få njuta av alla dina tidningar.
  Allt gott
  Annika

  • Lena i Wales skriver:

   Förstår att du har fullt upp nu, men kul att du tittade in och såg att jag skrev om dej och länkade till dej. Du är internationell!!!!!
   Trädgården är verkligen fin!
   När jag öppnade tidningen skrek jag till min man; henne känner jag! Ja, känner och känner men har kontakt med. Vet att du är omskriven och populär i Sverige, men också nu i Wales!
   Ha det bra!

 8. Marit skriver:

  Så flott det var i den hagen med alle de azaleaene som blomstrer nå! Jeg falt veldig for den walisiske dragen, og en sånn skulle jeg gjerne hatt i hagen min. Jeg elsker drager :))
  Ja, gratulerer til Sverige med seieren i Melodi Grand Prix som vi kaller det. Norge kom på 8.plass, og det er jo heller ikke så dårlig 😉

  Ha en god dag!

 9. Nett skriver:

  Själv har jag inte varit så mycket för melodifestivalen de senaste åren, men visst var det kul att Sverige vann 🙂 Trädet med skulpturen gillade jag!

 10. Elisabeth Roth skriver:

  Hej Lena,
  6.6 mijoner britter tittade pa Melodi-festivalen I ar. Till min forvaning min son, the rapper and double bass mc. Hans flickvan insisterade…

 11. Comsi Comsa skriver:

  Älskar trädet som fick nya uppgifter och slapp bli till ved. ☺
  Snopet att puben var tom på folk och att alla var hemma och tittade på melodifestivalen, hi hi..

  Solig kram ♥

 12. Fantasy Dining skriver:

  Trädet blev ju jättefint och vilken trevlig idé med öppna trädgårdar 🙂 Nu när solen skiner ute blir man så utflykts sugen 🙂 Picknick korg i en vacker trädgård hade inte varit fel.

 13. Gilla skriver:

  Det var verkligen en trevlig trädgård. Trädgubbarna var väldigt roliga.

  Sv. Apropå roliga, så tycker jag om att du tyckte om mina Norgehistorier. Men norrmännen har ju sina Sverigehistorier, där de kan ge igen.

  Kram/Gilla

 14. Znogge skriver:

  Vilken fantastisk trädgård på alla vis! Det blir så mysigt när det finns nivåskillnader på tomten. Jag tyckte Englands bidrag var helt ok men det föll visst inte många i smaken. Nåja, inte så lätt att tävla i musik…

  Ha en bra onsdag!

 15. skåningen skriver:

  Kära nån!! Vilken trädgård!! Vilka skulpturer!! Finner inte ord så fint jag tyckte det var…………………….Ja det var tur att vi var hos läkaren och kunde få snabb hjälp! Kram!

 16. Britt skriver:

  Det var en spännande trädgård med en massa oknytt i. Då jag var barn, var vi i en trädgård i Blekinge som liknade litet det, fast där tror jag det var sagotema.
  Att hamn i ”gula boken” förstår jag är något hedrande. Och de trädgårdar de visat på Tv, har ju varit verkligt sevärda. / Britt

 17. bia skriver:

  Härlig trädgård och fina skulpturer ;))………..jag kan inte säga det samma om vädret idag hos oss…blåsigt och 13 grader….halvmulet men dock uppehåll…och jag skiter nu i vädret och öppnar min loppis för dagen och hoppas på kunder, hihi….är ju lite beroende av bra väder, eftersom jag har kläder och saker utanför boden också ;))…ha en fin dag!
  Kram bia

 18. Steve skriver:

  Tänk så mycket spännande som kan döljas i en trädgård.
  Apropå språkmissar. Svenska damfotbollslandslaget som befinner sig i Kanada nu för att spela VM hade bestämt sig för en mindre lyckad slogan, ”clap for Sweden”. Clap är slang för gonorré. Bristande research vågar jag väl påstå.

 19. Tina skriver:

  Så glada trädgårdsprydnader! Jag ler! 😘

 20. Petra skriver:

  Kul med öppen trädgård så man får kika och inspireras. Och vilken utsikt. Den blir man ju smått avundsjuk på 😉
  Ha en toppendag.
  Kram Petra

 21. Fina bilder du bjuder på, och tack
  för tidnings tipset.
  Kramar/AM

 22. Ama de casa skriver:

  Vilka läckra träskulpturer! 🙂

  Jag är ju schlagerfreak, även om det är den svenska som lockar mest. Men visst var det kul att duktiga Måns vann! 🙂

 23. Meta skriver:

  Vilken härlig trädgård. Mannen hade gjort som man gjorde här i Jönköping istället för att såga ner att träd i en park (finns på min blogg). Så härligt fint du har skrivit. Kul att läsa om hur ni har det. Slager ja det är väl bra men jag är heller ingen älskare av såna tävlingar.Tycker det är för mycket artisten man röstar på och inte hur bra låten är, I alla fall här i Sverige,.I år gillade jag låten och hur den framfördes.
  Ha en fin och skön mitt i veckan kväll
  Kram Meta

 24. Susanne skriver:

  Hej! 🙂
  Vad roligt att du tittade in hos mig!
  Och dessutom lämnade en kommentar så jag såg att du varit där!
  Vilken underbar trädgård och utsikt du har!!!
  Verkligen wow!
  Det är lite skillnad från min lilla tomt! 😉
  Men jag är rätt nöjd ändå!
  Tror att du åkte förbi någon annan koloni.
  Vår ligger i Bromma!
  Och den syns inte från någon väg.
  Helt insynsskyddad vilket gör att hela området känns jätte mysigt!
  Men du är varmt välkommen att hälsa på om du kommer hit igen den här sommaren!
  Hur är det att bo i Wales?
  Kan tro att alla människor är mer öppna än vi Svenskar är?!
  Ha en skön kväll!
  Kramar från Sverige.

  • Lena i Wales skriver:

   Jag bor verkligen vackert och trivs väldigt bra.
   Sverige och Wales är väldigt olika på många sätt. Kanske inte på ytan , men stor skillnad när man bor här. Många kulturkrockar, men otroligt härligt!
   Ha det bra!

 25. Susanne skriver:

  …..och det där trädet är ju som taget direkt ur en saga!
  Kram igen! 🙂
  Susanne

 26. Veiken skriver:

  Meeen hallå! Alice’s Adventures in Wonderland, kan ju bli Lena’s Adventures in Wonderland. Hälsa din man det!
  En bra idé att öppna sina fina trädgårdar och ge till välgörenhet. Vi är nog rätt dåliga på det i Sverige!
  Jag har nog stuckit ut hakan ordentligt i bloggen idag. Jag propagerar för Göteborg för inför finalen nästa år, men meningarna är delade! Hahaha! Kram

  • Lena i Wales skriver:

   Försökte förklara det, men hans fantasi räckte nog inte riktigt till,hi,hi.
   Här görs mycket för välgörenhet, inom landet och till utlandet. Och det behövs på båda hållen.
   Ojdå, då får vi se hur det går!

 27. Marie skriver:

  Nej, det är ju få länder som är lika hysteriska i Mellon som vi är. 🙂 Vi har också en stor musikindustri och många bra låtskrivare och producenter. Supervacker trädgård förresten!

  • Lena i Wales skriver:

   Det är egentligen fantastiskt vad Sverige lyckats i samband med musik med tanke på hur få invånare det är, både inom och utom Melodifestivalen.
   Ha det bra!

 28. Veiken skriver:

  PS! Det är en JULROS du och flera andra visste det! 🙂

 29. Helena skriver:

  Hittade hit från Kolonilottas blogg. Vilken underbar trädgård! Och så mycket fina dekorationer av olika slag. Önskar dig en fin onsdagskväll!/Helena

 30. Decdia skriver:

  Det var ni som hade den där låten med den gravida tjejen och kilen som brukar spela Mick Jagger va? Den var rätt så skön!
  Ingen dålig trädgård ni har som granne, våra grannar har ännu fattigare trädgårdar än vår! 🙂

 31. Spanaren skriver:

  Grattis i efterskott eller om det är i tid eller i förskott … bra present!
  Vilka skulpturer och jag bara njuter.
  Förstår att du trivs som bor i sådana här omgivningar.
  Ha en bra dag/ kram

  • Lena i Wales skriver:

   Tidnigen fick jag i present i januari och den varar hela året runt. Jättetrevlig tidning dessutom.
   Skulpturerna är underbara, liksom hela trädgården.
   Ha en bra dag!

 32. Anita skriver:

  God morgon Lena! Jag insåg inte förrän jag idag såg din kommentar hos mig (där du undrade var jag tagit vägen) att det var oerhört länge sedan jag var inne och bloggade. Det har varit väldigt mycket senaste tiden och då inte bara runt trädgården så jag har över huvud taget knappt varit inloggad. Tack för att du undrade … ska försöka bättra mig och få till ett inlägg om ett par dagar 🙂

  Vilken fantastiskt fin trädskulptur. För några år sedan slog åskan ned i ett stort träd i vår lilla stadspark här i Södertälje. Trädet bröts av en bit upp på stammen. Istället för att ta ner det så anlitade man en trädkonstnär som gjorde en jättefin skulptur med motiv från olika platser i Södertälje. Vid tillfälle ska jag nog göra ett blogginlägg om det trädet.

  Jag tycker om traditionen med öppna trädgårdar i UK där behållningen går till välgörande ändamål. Och om vi fortsätter med traditioner så har vi ju det där med melodifestivalen 😉 Det finns nog lite olika läger här hemma också. Jag är barnsligt förtjust, har alltid varit det och tittar alltid men jag vet att många totalvägrar. Så det finns nog lite för och emot här också.

  Ha en skön torsdag! Kul att du läser Fixa … samma här 🙂

  • Lena i Wales skriver:

   Gomorron, Anita!
   Jag vill inte stressa dej, men blev bara lite orolig när du varit borta så länge. Skönt att höra att du är okej.
   Visst är skulpturerna underbara. Kul att man även från kommunen gör något för konsten.
   Jag har aldrig varit jätteförtjust, men tittat av och till genom åren på Melo.
   Ha en fin dag du oxå!

 33. Linda skriver:

  Vilka dramatiska himlar det är på bilderna. Din granne måste ha en väldigt stor trädgård! Vilka fina utkarvningar – i synnerhet den med svampen – och så blir jag alldeles kär i igelkotten i sängen och den lite vemodiga draken. Den skulle gärna få bo i min trädgård.

  • Lena i Wales skriver:

   I söndags började det med moln, men framemot eftermiddagen kom solen fram, så på bilden är det mittemellanväder.
   Träskulpturerna är underbara, ja, hela trädgården är så fin.
   Draken är min favorit, eftersom det är Wales symbol.
   Ha det bra!

 34. Vilken underbar trädgård. Kul att hon behöll trädet och att någon fick dekorera det lite. Jag skulle också vilja gå in i den lilla dörren:)

 35. Ami skriver:

  Så fina skulpturer! Och den där kikande draken var ju bara så söt 🙂
  Ha en bra dag!

 36. sockenvagenssota skriver:

  Så kul med skulpturen i trädet, sådan gillar jag, detaljer som är lite oväntade! Hoppas du har haft en fin vecka! KRAM

 37. Nett skriver:

  Tack 🙂 Riktigt skönt att sitta och koppla av med virkningen 🙂 Utan den skulle säkert mitt liv kännas en aning stressigare. Hoppas att du har haft en bra Torsdag!

 38. Monica skriver:

  Vilken vacker trädgård! Och din med, ser härligt ut att sitta där och vilken lycka att få tidning, en bra present. Skulpturerna är fantastiskt gjorda, vilken strålande idé! Väldigt fina allihopa och förstår att du funderade vad som fanns bakom dörren även om maken höll sig till det mer praktiska:-). Tycker med att UKs bidrag var riktigt bra, tror att många inte förstod det bara:-). Ha en fin fortsatt vecka!

 39. TantGlad skriver:

  Otroligt vacker trädgård. Fin natur, och vilken kreativetet. Vilka fantastiskt vackra träskulpturer. Vilken skicklighet. Figurerna ser ju riktigt levande ut. Då är man duktig då man får fram äktheten.

  Kram från mig.

 40. anjahill skriver:

  Fantastiskt resultat med det döda trädet. Öppna trädgårdar är oftast helt fria från avgifter. Trädgårdsägaren får dock ofta en liten symbolisk summa pengar och kanske en växt som present när man tar emot en förening till exempel. Alla vet att det kostar både arbete och pengar att ha trädgården i visningskick. Jag själv blir glad åt omtanken.

  /Anja

 41. Anne-Marie skriver:

  Verkligen vackra trädgårdar som finns. Och i England/Wales regnar det ju litet mer än vad det gör i Kalifornien.
  Jag hade ingen aning om faktiskt att det var Melodifestival och det var först när jag såg hos Facebook att folk var helt ”tokiga” efter det att Måns vunnit. 🙂 Fattar faktiskt inte att ett helt lands befolkning kan dras med i ett program på det sättet.
  Ha det bra!

  • Lena i Wales skriver:

   Att det regnar mer stämmer,just nu t ex, hi,hi! Men det ska bli bättre väder senare under dagen.
   Det är nästan en hysteri i Sverige över Melodifestivalen. Ja, olika.

 42. Susjos skriver:

  Härliga trädgårdar!!! Har tyvärr inga gröna fingrar men njuter av att se på vackra blommor!
  Jodu, Eurovison Song Contest i Wien var ju helt makalöst!!! Så många glada människor från hela Europa på plats, det var helt fantastiskt! ..och så vann Sverige!!! Så häftigt! Ska bli kul att se vilken stad som får arrangera det nästa år!
  Må så gott!

  • Lena i Wales skriver:

   Det finns många fina trädgårdarn här.
   Stämningen i Wien måste ha varit något speciellt, även om jag själv inte är stor fan, så kan jag förstå att det är speciellt att vara på plats.

 43. Else-Marie Lundström skriver:

  Vilken häftig trädgård. Och med erfantastiska utsikt på det! Det där om vattenkraften pratade man om här också på nyheterna. Ingen värme här hos oss, men jag är glad om det inte regnar idag, för jag ska besöka Gunnebo slott och promenera där med en kompis.
  Ha det bra och tack för fina bilder ock rolig läsning!

  • Lena i Wales skriver:

   Vi får gå och hälsa på henne någon gång när ni kommer.
   Vad kul att det har pratas om Wales på svensk TV. Händer väl inte så ofta.
   Här regnar det idag och blåser, men det ska bli bättre i eftermiddag.
   Ha det bra!

 44. Härliga träskulpturer, i England har jag besökt trädgårdar.

 45. Märtha skriver:

  Hej! Halkade in på din blogg via Debutskys. Skall om en stund gå ut och jobba i vår hektarstora trädgård, där finns en hel del våruppsnyggningsarbete att göra ännu. Vi satsar inte på att ha dey så elegant och parklikt som i den trädgård du visade, premisserna är också lite annorlunda här i södra Finland… Öppna trädgårdar i Finland betyder att de som vill håller öppet en på förhand bestämd dag, i år 28 juni. Allt är gratis, man kan bjuda på eller sälja något. Vi säljer våra chiliprodukter, starka, fastän vi inte har så mycket den här tiden på året. Alla trädgårdar finns på webbplats oppnatradgardar.fi. Du kan läsa mera på min blogg – som inte är en ”dagboksblogg”. Hälsar OrdOdlaren, Runda Rabattkryparen…

  • Lena i Wales skriver:

   Hej Märta! Vlkommen!
   Har man trädgård finns det alltid att göra! Fast just nu regnar det här i Wales, för ovanlighetens skull, hi,hi!!!
   Har varit inne hos dejoch kommenterat, trevlig blogg.
   Välkommen tillbaka!

 46. Ditte skriver:

  VIlken vacker och rofylld trädgård och att bjuda in till ett ”event” för välgörande ändamål är verkligen trevligt.
  Trädskulpturerna var helt ljuvliga och där skulle jag kunnat sitta i en länstol och fantisera hur länge som helst. Och visst hade du kommit in genom dörren, i fantasin…
  Ett svenskt tidvattenkraftverk låter spännande och säkert ovanligt att få höra om Sverige på nyheterna. Hoppas det går att få till något bra.
  Vad gäller Eurovision tittar jag med ett halvt öga, lyssnar med ett öra. Men så där jätteintresserad är jag inte. Känns som om tävlingen är lite väl tillrättalagd. Roligt i alla fall att Sverige tog hem segern. Men det lär bli dyrt att ordna finalen i Sverige nästa år….
  Dina vackra bilder och fina texter piggar verkligen upp. Tack!

  • Lena i Wales skriver:

   HÄr är det vanligt att man öppnar trädgårdar för välgörenhet. Bra, tycker jag.
   Jag var på väg när min man stoppade mej,hi,hi! Han är lite mer jordnära än jag är.
   Vi får se vad det blir av tidvattenkraften. Spännande.
   Jag är heller inte engagerad i Melo, men kul att Sverige vann.
   Tack för din fina kommentar! Ha det bra!

 47. Annika skriver:

  Gillar verkligen de fina träskulpturerna. Toppen att man öppnar trädgårdarna för att pengarna sen går till välgörenhet. Det gillar jag. Jag bor ju i en liten stad Härnösand. Varje år har vi som så många andra en stadsfest på sommaren. Innan någon visste hur det skulle gå för Måns så hade de bestämt att han skulle komma till stan. Så gissa om glädjen stor högt i tak då han vann. Så nu ser vi fram emot massor av folk på festen.
  Kram

 48. Pingback: ÅRSKRÖNIKA 2015 JANUARI – JUNI | Lena i Wales

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s