WALES – SKOGSPROMENAD i början av maj 2020, VE DAY och LOCKDOWN

Lördag igen och dags för ett nytt inlägg. Det börjar med en härliga promenad i naturen och sedan också om VE Day och lockdown.

Promenad 4 maj 2020

Ni har ju sett en del av min trädgård, så nu tänkte jag att ni skulle få se lite av omgivningen runt där jag bor, därför tar jag er nu med på dessa promenader.

Vi börjar med att gå uppför kullen och på en liten smal väg med häckar runt, typiskt brittiskt. Vi ser också ett gammalt övergivet stenskjul och…

…här ifrån tittar vi på utsikten över Wales kullar…

…vi tar av från din lilla vägen till en ännu mindre väg, fortfarande upp mot kullens topp. Ljuset var så vacker genom bladverken…

…vi kommer upp till toppen till Navel Temple

… och The Round House

…och tittar västerut över nejden med staden Monmouth nere dalen och de walesiska kullarna i bakgrunden. Så vackert!…

…uppe på toppen blommar ginst, så vackert…

…vi titta nu norrut mot England. På fältet betar fåren med sina nu stora lamm…

…på väg in i skogen på toppen av kullen passerar vi det gamla dasset, inte använt på länge…

…när vi kommer in i skogen förändras naturen genast, knotiga vackra träd överallt…

…och mellan träden dyker snart bluebells upp…

..på väg ner för kullen glesnar skogen och…

…man kan skönja de andra kullarna mellan träden.

Bara att konstatera : Wales är vackert!

VE DAY

Som jag skrev om i tidigare inlägg hade vi Bank Holiday här igår.

Detta för att fira VE Day, Victory in Europe Day, krigsslutet i Europa för 75 år sedan. En stor dag av befrielse för många miljoner människor, äntligen var 2:a världskriget slut i Europa. Jag vet inte hur mycket det firades i Sverige igår, eftersom vi inte var med i kriget, utan s k neutrala. I Norge och Danmark antar jag att man firade stort.

Här pratade man mycket om det på TV, bl a intervjuades min kärlek Captain Tom på TV, men också andra som varit med i kriget. Vera Lynns ”We’ll meet again” spelades flera gånger och en äldre intervju visades med henne och en ny intervju med hennes dotter. Vera Lynn är 103 år och bor med sin dotter.

Tyvärr kunde det ju inte firas på det sätt som var planerat med bl a parader, gatufester p g a Corona. Däremot visade man alternativa sätt att fira, folk satt framför sina hus uppklädda och hade kafferep på avstånd. Normalt kan väldigt få tänka sig att sitta i sin s k front garden, man vill inte sitta så öppet, utan i sin back garden som gärna ska var insynsskyddad. Om man inte har någon front garden flyttade man t o m ut på gatan.

På Tv de sista månaderna har det bara handlat om Covid-19, men igår var det massor om VE Day. Så roligt att höra något annat, till slut!

Några bilder tagna på TVn från de tysta minuterna kl 11.00 igår.

Utanför Balmoral Castle (där jag varit många, många gånger) i Skottland. En bagpiper och Charles och Camilla:

Flygplan över Dover:

Hemska minnesbilder:

Lockdown fortsätter

Det har talats mycket om att man ska lätta på vår lockdown i UK. Dock har det beslutats att vänta med detta till efter denna Bank Holiday. Man befarade att om man bestämde och gick ut med beskedet innan helgen, att den skulle lättas på måndag, skulle alla tycka redan på fredag att det är ju så nära måndag idag, så vi kan ge oss iväg till havet eller möta familjen över Bank Holiday helgen, så man avvaktar. Detta är typiska brittiska tankar, fuska lite och dra ut på gränserna och det är ju delvis det som gör att vi måste ha ganska stränga regler här, så många individualister.

Lite av problemet är också att de olika delarna av UK, Wales, Skottland, Nordirland och England, kanske kommer att ha olika regler. De kan inte riktigt komma överens om en gemensam strategi. Det kanske inte är helt fel tankar att ha olika regler för de olika länderna eftersom de ser så olika ut. Ett av problemet med UK är ju att vi är så tätbefolkade, men detta varierar inom landet. Främst är de tätbefolkade områdena i England, så där behöver man kanske behålla de strängare lockdown reglerna längre än i de övriga länderna med glesare befolkning. Man kanske t om ska ha olika regler inom de olika länderna, vissa delar av Wales är mer tätbefolkat än andra. Många människor bor i södra Wales, medan det i mitten och i norr är mycket glest befolkat, som i Sverige, olika förhållanden i olika landsändar. Nordirland kanske mer borde följa reglerna som man har i republiken Irland än i England. Vi får se hur det går.

Man har också talat om att börja öppna fler affärer (nu är i stort sett bara livsmedelsaffärer och apotek öppna) och även öppna vissa pubar. Vi har ju haft fantastiskt väder här länge och kanske kan pubarna servera genom en lucka och att man får sitta utomhus. Avståndet kommer troligen fortsätta vara viktigt, minst 2 m mellan oss. Kanske kan man servera dryck i plastglas och personalen ha handskar för att minska smittorisken. Tiden är nog det enda som får utvisa hur det blir.

Jag tror att jag till slut börjar bli riktigt brittisk; jag längtar efter ett pubbesök.

Trevlig helg till er alla!

Detta inlägg publicerades i årstider m m, Besökta platser. Bokmärk permalänken.

67 kommentarer till WALES – SKOGSPROMENAD i början av maj 2020, VE DAY och LOCKDOWN

 1. Märtha skriver:

  Vilka härliga vyer du har i din näromgivning: kullar, trollskog, nästan nordisk skog, kulturlandskap… Här i Finland ”firas” det inte så synligt att IIVK tog slut 8 maj. Det nämns lite i några högtidligheter, och i en notis i nyheterna. Tror faktiskt att det uppmärksammas mer i Sverige… Varken kriget eller krigsslutet var så positivt för vårt folk, vi hade ett enormt krigsskadestånd att betala till Sovjet. ### Här har många småbutiker varit stängda (frivilligt), alla restauranger (direktiv), bibliotek (direktiv) – men jag har fått vad jag behöver. Är ingen butiksspringare. Nu öppnar biblioteken inom kort, restauranger med begränsning i antal gäster 1 juni, grundskoleleverna börjar i fysisk skola 14 maj… Men inget berör mig så mycket. Jag bara kryper på! Idag sol hela dagen, upp till 15-16 grader utlovas. Just nu 10,6 i skuggan. Ha det gott!

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, det är så vackert i min omgivning och idag skiner solen.
   Intressant hur ni ser på dagen i Finland.
   Mig berör läget inte heller så mycket och även om de öppnar upp vet jag inte om jag ännu vågar gå ut.
   Ha en riktigt varm och skön lördag!

 2. Madame skriver:

  Det er en meget smukt travetur du tager os med på – jeg elsker at være i naturen.
  Frygteligt med jeres lockdown som fortætter, Lena! Jeg har en del familie og også en søn, der bor i England. Tænker på jer – så er det trods alt nemmere her.

  • Lena i Wales skriver:

   Det är så vackert i naturen här nu. du skulle tycka om den här promenaden live.
   Det kommer att lätt upp lite med lockdown, men vi bör nog också ta det varligt.
   God helg!

 3. Eva skriver:

  Mycket intressanta saker du berättar om här. Kul att få veta att Vera Lynn lever. Underbar promenad du tog oss med på. Det är verkligen vackert där du bor. Någon större uppmärksamhet ägnades inte fredsdagen här mer än att man påpekade att den uppmärksammades ute i Europa! Jag minns hur mina föräldrar ofta berättade hur de och andra firade ”segern” på Kungsgatan i Stockholm den dagen. Stämningsmättade och fruktansvärda TV-bilder. Hoppas ni kommer iväg till puben snart! Hur som helst hoppas jag ni håller er friska och får en skön helg!

  • Lena i Wales skriver:

   Roligt att du finner inlägget intressant.
   Det är så vackert runt där jag bor, mycket att glädjas åt.
   Roligt att veta hur dagen togs upp i Sverige.
   Jag minns bilderna från fredsdagen i Stockholm. vilket firande.
   Jag vill verkligen till puben!
   Vi är mycket försiktiga, mer kan man inte göra.
   Skön helg!

 4. Anita skriver:

  God morgon Lena!

  Vilken trevlig promenad du tog med oss på och vilka fantastiska omgivningar du har omkring dig. Utsikten över det vackra landskapet är magnifik. Jag har ju varit en del i UK i maj och minns promenader på stigar kantade av bluebells. Dina bilder fick mig att tänka på alla de trevliga resorna, alla trevliga människor som var med. Ja jag kan nästan förnimma dofterna av ramslök för det var det också gott om minns jag, ni kallar den väl wild garlic tror jag?
  Det har pratats en del i media här om krigsslutet men något firande har det nog inte varit. I synnerhet inte i dessa tider. Men jag såg bilder från UK där folk hade flyttat ut på gatan och satt och hade teaparty med långt avstånd mellan varandra.
  Det ska bli intressant att följa den försiktiga öppningen hos er, hur den kommer att gå till. Här har ju allt varit öppet men det har nog inte hjälpt affärsinnehavarna för dom har i princip knappt haft några kunder ändå. Det är många butiker och butikskedjor som gått i konkurs här. Bara i vår stad har flera av de butiker jag brukade handla i slagit igen. Känns jättetråkigt.

  Önskar dig en fin helg!

  • Lena i Wales skriver:

   God morgon!
   Här är en fantastiskt vacker och solig morgon.
   Det finn smycket vacker natur runt mig här.
   Roligt om jag kan återuppliva fina minnen. Wild garlic, rätt.
   Det börjar lättas upp lite, men jag är lite försiktig med att gå ut i alla fall.
   Här är så många butiker stängda och frågan är om de kommer att öppna upp igen när de får. Hemskt tråkigt.
   Trevlig helg!

 5. skogen ser annorlunda ut än i Sverige

 6. skåningen skriver:

  Naturen har mycket att bjuda på nu!
  Te fungerar också bra att önska god morgon med.
  Ha en bra dag!
  Kram!

 7. Du har verkligen underbara omgivningar och med det väder ni verkar ha så visar Wales verkligen upp sig i finkläderna!

  Tror också på att ha lättnader för de områden där det är möjligt för annars kommer folk att bli irriterade på att det inte finns någon anledning till att vara i karantän. Så har de ju bestämt i Spanien och från och med måndag lättas det för halva landet. Men inte för oss …

  Nu ska jag gå och tjata på sonen om att han ska dissekera ett kycklingben! ;D Han vill inte, tycker det är superäckligt. Håller med honom … Gillar inte heller att hantera kött och dessutom noga se vad som är vad.

  Ha en finfin helg! Snart ska jag dra på mig masken och åka till apotek och affär! Kram

  • Lena i Wales skriver:

   Så vackert här nu och vädret hjälper till.
   Såg på en karta att vår provins stannar i fas 0. Bra eller dåligt, vet inte.
   Jag kan också förstå honom.
   Trevlig helg!
   Kram

 8. Geddfish skriver:

  Jag tyckte mycket om naturen i Wales. Alla dessa kullar och så grönskan. Fina bilder du visar.
  Ja, det där med pandemin, osocialt, tröttsamt, långvarigt. Jag undrar nu varför jag valde att bo kvar i Lidköping, när jag blev änka. Jag byggde upp ett stort nätverk, som nu kanske aldrig kan fungera igen, vem vet. Och mina barn och barnbarn? Saknar dem så. Jag kommer ingenstans.
  Nog med gnäll.
  Yngsta dottern har precis fått fram några nykläckta gullefjun till kycklingar igen. Så planerar de att skaffa bisamhällen. Tyvärr 22 mil till henne.
  Lördagskram!

  • Lena i Wales skriver:

   Som du vet finns det mycket vacker natur i Wales, du har ju sett delar av den.
   Det sociala nätverket kommer du säker att komma tillbaka till.
   Förstår din längtan efter barn och barnbarn, jag längtar ibland så det gör ont. Jag sitter också där jag sitter, visserligen med en underbar man, men, barnen och barnbarnen betyder så mycket.
   Du gnäller aldrig och inte nu heller, du bara uttrycker dina inre känslor och det tycker jag man ska göra.
   Kram!

 9. farfar hebbe skriver:

  Säga vad man vill,men du bor i en fantastisk omgivning,en vacker natur..Jag tror inte att det var något firande av krigsslutet här hemma,nämndes nog bara att det var 75 år sedan..Haé Kram

 10. Biggeros skriver:

  Ja, så mycket som ställer till det under kristider. Evenemang som ställs in. Visst saknar man att ha framtidsplaner och att få leva normalt=) Vilka tjusiga bilder av er promenad du visar och vilken natur/ berg.
  Trevlig Lördag ❤
  Kram

  • Lena i Wales skriver:

   Ja bor väldigt fint här i Wales och dessa små promenader är så härliga.
   Inte mycket händer här heller, med tycker att jag har det ganska bra i alla fall. Saknar mest familjen i Sverige och den känslan vet jag att du känner till.
   Kram!

 11. Violen skriver:

  Hoppas du får ditt efterlängtade pubbesök snart! Det är såå tråkigt att vara socialt distanserad, man behöver lite omväxling. Vilken vacker promenad du tar med oss på! Ett otroligt vackert landskap som jag gärna skulle njuta av på plats.
  Ha det gott!

 12. åsa skriver:

  Så härligt grönt och gult 🙂

 13. Ingrid skriver:

  Skogen är ju helt fantastisk och så grönt det är!
  Även här pratar man om att olika delar i landet eventuellt ska ha olika villkor och rekommendationer för hur vi ska bete oss i det här pandemiläget. Över huvud taget är det väldigt många olika teorier och spekulationer, så det är svårt att få något grepp om vad vi har att vänta oss i framtiden.
  Ha en skön helg Lena!
  Kram, Ingrid

  • Lena i Wales skriver:

   Denna skog bjuder på mycket olika natur och ljuset gör mycket. Dessutom vackert grönt.
   Bra att det pratas om detta i Sverige också, men förstår att det även tvistas bland experter och politiker.
   Kram!

 14. Karin skriver:

  Underbara omgivningar – vilken trevlig promenad! Och den där skogen som nästan känns lite spöklik, så fascinerande.

  Här i Sverige har också varit ett och annat program pga 75-års-minnet, men sannolikt mycket mindre än hos er. Viktigt ändå att bli påmind om historien.

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, Wales är vackert och vi har turen att bo i ett extra vackert område. Skogen är magisk.
   Bra att 75-årsdagen uppmärksammats, men förstår att det inte varit lika mycket som här. Sverige hade inte lika mycket att fira.
   Trevlig söndag!

 15. Marit skriver:

  Så vakkert det blomstrer ute hos deg nå, og den skogen likte jeg veldig godt. 75 års markering her også i går.
  Ha det godt.

 16. Marbellatanten skriver:

  Så himla tråkigt nu med Lockdown, vi fick förlängt med två veckor (igen) igår, det kändes mer än jag trodde det skulle göra … såg så mycket fram till måndag 😦

  Läser igenom din blogg, så fint ni har det i Wales, naturen är otroligt vacker. 🙂

  • Lena i Wales skriver:

   Hej och välkommen till min blogg! Nya inlägg varje onsdag och lördag.
   Såg att vår provins Málaga inte gick en fas upp och förstår att det är en besvikelse, men tur i alla fall att ni nu kan går ut lite.
   Wales är så vackert och det finns så mycket att upptäcka här.
   Någon gång kommer vi att ses i ett öppet Marbella!

 17. Karin Eklund skriver:

  En så fantastiskt vacker natur och miljö ni har i er omgivning, för att inte tala om utsikten. Där kunde jag tänka mig att bo, även om det är lite väl långt från havet 🙂
  75 års minnet, ja. Det är hemskt att man måste ha sådana minnen men man får aldrig glömma alla dem som en gång var med om andra världskriget och försvarade sina länder. All heder åt dem.
  Hoppas att du snart kan gå på pub, Lena!
  Ha det bra!

  • Lena i Wales skriver:

   Wales är vackert och vi bor i en mycket vacker del av landet. Så fint här, fast idag är det blåsigt, kallt och mulet här, men klagar inte, vi har haft fantastiska dagar.
   Viktigt att ha historian i minnet och inte upprepa misstag. Det känns också lite lättare i dessa svåra tider, det kunde varit värre.
   Puben får nog vänta lite, men roligt att ha något att se fram emot också.
   Trevlig söndag!

 18. Man får litet underlig humor då man sitter isolerad så här vecka efter vecka. Jag skrattade gott då jag läste att det var skönt med firningen av VE Day med EN TYST MINUT!!!! Kraven på underhållning har i sanning sänkts! 🙂

  Vilken fin omgivning ni bor i! Jag fick litet vibbar av Harry Potter filmerna av skogen!
  Ha det gott!
  //Lena

  • Lena i Wales skriver:

   Javisst är det en konstig tid på många sätt och man kommer på sig att uppskatta saker som tidigare var naturliga och att tänka om och omvärdera.
   Det är så fint där vi bor och växlande natur.
   Jag har inte sett Harry Potter filmerna, men nära oss finns en speciell skog jag besökt och kommer att visa den på bloggen någon gång i framtiden och där är bl a Harry Potter inspelat, så kan förstå vad du menar.
   Tänker på dig!

 19. Preciosa skriver:

  Hej Lena!
  Ja vackra vyer har Wales verkligen! Mycket att se och utforska!
  Du vill till puben, jag till baren med en cafe con leche 🙂 I morgon oppnar barerna, ja dom som kan.
  Hoppas det finns nan plats ute dar dom bara far servera. 50% mindre gaster ska dom ha…dom far utvidga gratis om det finns plats. Ja din plats har nere far nog oppna nasta mandag later det som 🙂
  Protester! Skrev en blogg i gar med info men sakert andras reglerna i 11:e timmen i kvall :)Ha det sa bra! kram P ♥♥

  • Lena i Wales skriver:

   Wales har så mycket mer än man kanske tror.
   Förstår din längtan, hade jag varit i Spanien hade jag känt detsamma, fast längtat efter te con leche caliente. Fast jag bor i Málaga provinsen och de verkar stanna kvar i fas 0. Får gå in och titta på din blogg ang ändringarna, visst inte om dem.
   Kram!

 20. Ama de casa skriver:

  Här i Spanien kommer det att bli lockup imorgon för typ halva landet. Fas 0 ska övergå till Fas 1, men ännu är reglerna ganska luddiga (som dom typ har varit hela tiden). Torrevieja hör till dom som får ta steget över till nästa fas och vi är otroligt glada för den ökade friheten!

  Ha det gott!

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, verkar minst sagt rörigt.
   I Spanien bor vi i Málaga provinsen och enl vad jag läste hos Preciosa igår kommer denna del att vara kvar i fas 0, så det skulle inte bli några ändringar där, men verkar som man ändrat sig där också. Vi får se.
   Förstår er glädje att gå ett steg framåt, har varit segt för er.
   Ha det gott!

 21. miatankar skriver:

  Så himla vackra omgivningar ni har runt er! Grönskan har kommit MYCKET längre hos er än här, inte märkligt alls, med tanke på ert läge på kartan 🙂 Det ska bli spännande att se vad som händer när länderna börjar öppna upp igen. Det kan bli bra, det kan också bli bakslag. Tråkigt om det sistnämnda händer, men allt känns väldigt ovisst just nu.

  Ha en fortsatt fin söndag!

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, det är otroligt vackert runt mig här.
   Vårens ankomst brukar komma ca 4-5 veckor före Göteborg, som jag har att jämföra med, men så kommer Sverige mer och mer ikapp ju längre in i våren vi kommer. Kanske ligger vi nu ca 2 veckor före.
   Framtiden är det enda som kan ge svar på vad om gjorts rätt eller fel, tyvärr. Önskar att man kunde vet, men det gör vi inte. Jag kommer i alla fall att fortsätta var försiktig länge till.
   Härlig söndag till dig!

 22. Ditte skriver:

  Tack för en väldigt vacker promenad i dina omgivningar. Så roligt att se mer av dem. Har ju förstått att även Spanien nu öppnar i omgångar. Från och med i morgon får ju en del områden större friheter, däribland Torrevieja men Sydkusten har det stramare.
  Är glad för den frihet vi har här och man behöver ju heller inte gå ut om man inte vill. Men många vill och jag tror helt klart det är bra både för kropp och knopp att röra sig . Inte minst för lungorna. Men Sverige är ju heller inte så tätt befolkat. Och en fördel i dessa sammanhang.
  Ha det bra och var försiktig.

  • Lena i Wales skriver:

   Roligt att du gillar min promenad.
   Ja, det verkar som Spanien börjar öppna upp, men inte min provins, Málaga.
   Tiden får utvisa vilken taktik som varit rätt. Hel isolering inomhus har varit svår för många.
   Ha det varligt!

 23. Anette skriver:

  Så väldigt vackert det är i dina trakter. Att titta ut över landskapet måste vara en underbar känsla.
  Måste ta mig dit, men det får förstås dröja.

 24. Wow, vilken utsikt! Ser fantastiskt ut, härligt med sådana omgivningar.
  Och tack för informativt inlägg. Ser fram emot att följa hur det går med öppnandet av ”lock down”, det här börjar bli drygt för oss alla. I Sverige är vi dock inte lika begränsade även om det finns en hel del restriktioner här också.
  Må gott!

  • Lena i Wales skriver:

   Wales är vackert och speciellt vackert runt där jag bor.
   Roligt att du kände att inlägget var informativt och inte tjatigt.
   Så stor skillnad mellan Sverige och andra länder, vad man får göra. Hoppas det öppnar lite lätt snart.
   Ha det bra!

 25. Veiken skriver:

  Jag kan bara hålla med dig om att Wales är vackert. Dessa mjuka gröna kullar blir man liksom glad av! Jag förstår att UK brukar fira freden rejält. We’ll meet again var länge sedan jag hörde. Jag ryser lite när jag hör den. Vet ju hur mycket den betydde för så många! Tänk att Vera Lynn fortfarande lever. 103 år är inte dåligt!
  Håller tummarna för att du snart kan gå till en pub nära dig!

  • Lena i Wales skriver:

   Mjukheten i landskapet och grönskan gör det så vackert.
   Här fanns verkligen anledning att fira.
   Vi har hört We’ll meet again väldigt mycket här den senaste tiden, den är vacker och betyder mycket för landet.
   Hoppas också på ett pubbesök, men vi får se.
   Ha de gött!

 26. skogsnuvan skriver:

  Nog är det vackert hos dig och våren verkar kommit med grönska och fina blommor. Jag blev väldigt imponerad av den mystiska skogen du har där med dom gamla knotiga träden. Rena rama Morden i Midsommer stil. Här haglar och snöar det och ingen grönska så långt ögat kan nå

  • Lena i Wales skriver:

   Det är så vackert runt mig här.
   Skogen är magisk, riktigt trolsk.
   Såg på någon bild igår att det var snö i norra Sverige, inget roligt nu.
   Hoppas snön smälter snart.
   Ha det bra!

 27. Marika skriver:

  Hej Lena!
  Vilken vacker omgivning du har. Det lockar till härliga promenader.
  Det är inte många aktiviteter som kan genomföras nu, tänker ändå att det är stor skillnad på hur vi har det i Sverige. Mycket lämnas till var och en att bestämma, vi får rekommendationer men inte många förbud. Håller mig till mina promenader och trädgården och hoppas att det är slut på detta snart.
  Ha det bra /Hälsningar Marika

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, det är så fint runt ikring mig här
   Ja, vilken skillnad det är i Sverige mot de flesta andra länder, även om det börjar öppnas upp lite här och där.
   Jag tror att svenskarna är bra på att ta eget ansvar och tänker på andra.Dessutom är landet så glest befolkat, vilket också hjälper i denna situation. Så stor skillnad mot här.
   Vi har hoppet kvar om bättring!
   Ha det bra!

 28. Vad trevligt att få följa med på promenad, en bit ut från er fina trädgård. Du tycks bo nära mycket fint. Både utsikt över vyn och vackra gamla knotiga träd. Sedan bluebells som grädden på moset.
  Kram Bosse

 29. Tomtan skriver:

  Härlig promenad trots lookdown

 30. Therese Bjärstig skriver:

  Så grönskande och vackert, här glädjer jag mig åt att tussilagos iaf börjat blomma, men än finns det högar med snö kvar… Men till helgen hoppas jag kunna kratta gräsmattan 😀

 31. Anni skriver:

  Det finns förvånansvärt mycket vacker natur runt om i UK trots att delar är väldigt tätt befolkade. Bokskogarnas unika grönska om våren är omskriven, men den finns inte så långt norrut i Sverige utan mest i Skåne tror jag. Det är så vackert! Och så de böljande kullarna med sina stenmurar, fåren och ginsten. Ack ja, det är alldeles gudomligt!
  Jag längtar också till en brittisk pub …

  • Lena i Wales skriver:

   Jag frapperas också ofta över hur mycket vackert och sevärt det finns i detta relativt lilla land. Mycket så olikt Sverige, fast båda länderna är vackra på sitt sätt. Ofta letar vi efter det som ”sticker ut”, inte är som det vi är vana vid.
   Vi får längta till puben tillsammans!

 32. Hilma Eklund skriver:

  Men alltså WOW vilka naturbilder! 😍 Helt otroligt ju! Det där trädet med gula blommor är ju helt magiskt fint! ❤️

 33. Liv skriver:

  Vad härlig natur du omges av! Älskar såna där skogar som ser lite ut som ”trollskogar”, de är så häftiga. Naturen är riktigt häftig.

 34. Pingback: WALES – MIN TRÄDGÅRD, EN SKOGSPROMENAD och LOCKDOWN i Wales | Lena i Wales och Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s