WALES – MIN TRÄDGÅRD, MER KRIMINALDRAMA, WALES i CORONATIDER m m

Onsdag och bloggdags! Idag en salig blandning av lite olika saker, om ett gindestilleri, från min trädgård, om läget i Wales under Coronatiden, Friday Club och god mat m m.

Silver Circle Distillery

I juni förra året skrev jag om ett besök på Silver Circle Distillery där jag jag mötte svenska Nina som tillsammans med sin brittiska man just hade startat detta gindestilleri. Mycket intressant möte med en härligt glad och positiv svenska…

…i augusti 2019 besökte vi deras destilleri en kväll.

Mycket har hänt sedan dess, negativt och positivt. Det negativa var Corona och de kunde inte längre hålla öppet som vanligt. Det positiva var att hon har varit med i TV-programmet Countryfile. Ett mycket populärt naturprogram som sänds i BBC på söndagar kl 18.00 här i UK. De har upp till ca 5 miljoner tittare varje vecka, hälften av Sveriges befolkning. Vilken bra reklam!

För er i UK, så kan ni se det på catch up. Dock tror jag inte det är möjligt att se utomlands, men kan ju inte kolla själv om det går, så se får prova.

https://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/m000jk4j/countryfile-seans-home-patch

Lycka till kära Nina!

Polishelikopter över min hemstad, var har hänt?

Efter att jag för en vecka sedan skrivit om mord i min omgivning så cirkulerade denna polishelikopter över min stad nere i dalen i fredags förmiddag, vår ända av staden. Till skillnad från i Sverige och Spanien ser man mycket sällen polishelikoptrar här för trafikövervakning, så något måste ha hänt.

Spekulationerna startade bland boende här på vår What’s up grupp. Vår väg var spärrade berättade någon. De ser ut att försöka hitta någon, se en annan. Mycket droger i omlopp i staden, menade ytterligare en. De letar efter en fet man med röd t-shirt, visste någon. Tittade med förskräckelse på min man iklädd röd t-shirt sittande mitt emot mig vid bordet. Läs What’s up och gå och byt t-shirt, utbrast jag till en aningen konfunderar man. Okej, fet kan man dock inte kalla honom, så han var nog ganska säker. Dagen innan hade en granne passerat rastplatsen innan Monmouth och där stod 4 civila polisbilar (hur han visst att de var civila polisbilar vet jag inte) samt två polisbilar med beväpnade poliser (poliserna här bär vanligtvis inte vapen). Senare fick vi höra att det nog inte var så farligt, bara en lokal knarkare som rumstrerat om lite.

Senare på kvällen cirkulerade de igen.

I lördag förmiddag cirkulerade de igen. Det visade sig vara ytterligare en incident. Denna gång med en man med psykiska problem och han var beväpnad. På söndag cirkulerade de igen och hittade till slut den beväpnade mannen som var från staden och misstänkt för inbrott och även andra brott.

Oh, så lugnt och fridfullt jag bor!

Min trädgård slutet av maj 2020

Vi har haft helt fantastiskt väder här i Wales större delen av april och maj, men i lördags var vädret verkligen växlande.

Ena minuten regn och…

…nästa minut sol, snabba växlingar, och…

…mitt upp i detta började maken gjuta grunden till muren i trädgården

…han lyckades dock få grunden färdig…

…i söndags var det fantastiskt väder och mannen fortsatte med byggandet av muren…

…vi har några rosenbuskar som blommar och in bland denna buske växer en pion också…

…ytterligare en rosenbuske.

Wales i Coronatider

England har bestämt att öppna upp mer och mer, 1 juni får utomhusmarknader öppna och 15 juni får övriga affärer öppna.

För Wales har inget bestämts ännu, så här fortsätter att vara stängt, förutom livsmedelsaffärer och Garden Centres.

I ett plötsligt infall av något jag vet inte vad, händer så sällan, så började jag putsa fönster i söndags. I tisdags var jag klar med 30 fönsterrutor, inifrån och utifrån, 60 tillsammans. En del av fönstren är små, en del en hel dörr. Något konstigt måste det vara i luften för jag tyckte faktiskt att det var roligt!

Jag vet inte om man i Sverige har pratat om Boris Johnsons rådgivare Dominic Cummings. Han hade rest till sina föräldrar långt bort från London under tiden alla uppmanades att stanna hemma. Vilken cirkus, igen! Om han bröt mot lagen vet man inte riktigt ännu, men var det moraliskt riktigt? Boris försvarar honom och det gör han själv också. För mig är det inte bara en fråga om att lyda lagen, utan också om moral. Människor i rampljuset, politiker eller rådgivare, måste föregå med gott exempel, vilket jag inte tycker har skett i detta fall. Vad vi verkligen inte behöver nu är ytterligare en skandal, det har varit tillräckligt av dessa de senaste åren.

Jag har hört från Sverige att många företag har det besvärligt i dessa tider, speciellt inom resebranschen där flera gått i konkurs. Så även här i UK. Det allra största av bussreseföretagen, Shearings, som är rikstäckande, har lämnat in ansökan om konkurs. De äger också flertalet hotel. Ja, vad ska detta leda till, undrar en guide och reseledare!

Friday Club

Som vanligt var det Friday Club också denna vecka.

Uppklädd som vanligt. Var tvungen att någon gång använda mina skor med riktigt höga klackar. Jag vågade inte så runt med dem speciellt mycket, efter min stukning av foten i mars månad, men hade dem på mig för en bild i alla fall. Älskar skor med höga klackar, helst så höga att man inte kan gå i dem!…

…det var för kallt att sitta ute så försökte göra det lite mysigt inomhus istället när vi hade vårt Zoom Party.

Lördagskväll

Förutom festande på Zoom eller What’s up så är det ju maten som jag längtar efter. I lördags blev det en laxpaj; pajskal, äggstanning, broccoli, ärtor och laxfilé toppad med rökt lax…

…till detta sallad och rosévin…

…för ett tag sedan köpte vi en glassmaskin och under dagen hade jag bakat en kladdkaka…

…så till efterrätt blev det kladdkaka med köpt vaniljglass och hemmagjord hallonsorbé.

En kväll att njuta av god mat och gott vin!

Ha det bra!

Annons
Detta inlägg publicerades i årstider m m, Min trädgård, väder. Bokmärk permalänken.

69 kommentarer till WALES – MIN TRÄDGÅRD, MER KRIMINALDRAMA, WALES i CORONATIDER m m

 1. åsa skriver:

  Så fin färg på Din glassmaskin 🙂
  Jo det har varit på nyheterna om hur Boris Johnsons rådgivare Dominic Cummings.rest omkring trots restriktioner, det är ju aldrig bra när så att säga de som bestämmer gör tvärt om som vanligt folk blir tillsagd att göra.

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, glassmaskinen är både bra och snygg.
   Tack för svaret ang Dominic Cumming, visste inte om det var känt i Sverige eller inte. Han verkar helt enkelt helt korkad vad gäller känslor och folkvett, tycker jag. Ut med honom från Downing Street!
   Ha det bra!

 2. den glassmaskinen skulle passat perfekt i mitt kök 🙂 Fin årstid, nu har vi fått lite värme i Göteborg, balkonghäng med bra bok… Resor kan vi bara drömma om, tur att ha lite minnen. En läcker maj, mums! Själv går jag stadigt i mina barfotaskor…

  • Lena i Wales skriver:

   Glassmaskinen ger inte bara god glass, den är ganska snygg också.
   Vad skönt att värmen är hos er, behöver ni!
   Drömma kan man alltid göra. Jag drömmer om att kunna komma till Göteborg, du kan drömma om att komma därifrån!
   Ha det bra!

 3. Madame skriver:

  Fantastisk billede af dig, Lena! Og så spændende at læse alt sammen. I er hårdt ramt af nedlukninger på grund af corona. Vi var i Sofiero slotspark for nogle dage siden, og nu siger man, at alle danskere, der har været i Sverige, skal i karantæne.
  Det er en flot mur, din man er ved at lave.
  Ønsker dig en fin dag

  • Lena i Wales skriver:

   Tack, roligt at du gillar bilden och att läsa min blogg.
   Det var nytt för mig att danskarna ska sitta i karantän efter att besökt Sverige. Problemet är väl att Sverige har så många fler drabbade av Corona än Danmark. Kanske bäst att inte besöka Sverige. Vet inte om jag tror på deras strategi.
   Önskar också dig en bra dag!

   • Bara brittiskt skriver:

    Fast just Skåne har näst minst fall i hela Sverige sett till invånarantal just nu och Själland, liksom Stockholm, många, många fler. Samtidigt kommer danskar i drivor till Malmö och shoppar, äter och går på gym så det är ju vi malmöbor som ska vara nervösa i så fall. De danskar som bara är i transit från Bornholm är också många men de stannar ju inte på vägen. Danskar med sommarstugor i Sverige har nog också mest med sig egen mat och vill sitta själva i sina stugor. Många lever upp till Sveriges tvåtimmars reseregel för stugorna är ju mest upp till södra Småland.

 4. Eva Ranner skriver:

  Du har verkligen förmågan/orken att göra fint – såväl inomhus som utomhus, på tallrikarna och dig själv. Imponerande!
  O ja, nog har vi hört och läst om Cummings! Jag känner förstås bara till massmedias bild (som väl de alla flesta andra) men nog tycker jag att det är korkat, demoraliserande och överhuvudtaget vittnar om dåligt omdöme. Jag tror ju inte att hans familj skulle ha några problem att få trygg och bra barntillsyn om det skulle behövas.
  Fin morgon längs sörmlandskusten med intensiv fågelsång och ett litet gäng kossor utanför stängslet. Det blir nog lite altanhäng m god bok i slitna shorts och likadana skor som Hanneles.
  Ha det fint!

  • Lena i Wales skriver:

   Så roligt att du gillar det jag gjort! Du gör mig så glad!
   Jag gillar att göra lite extra fint runt mig och speciellt nu när vi är mer eller mindre isolerade. God mat är dagens höjdpunkt.
   Jag tycker att han verkar helkorkad och en mycket otrevlig och okänslig människa utan omdöme. Det finns fler som honom, men det trista är att han är med och bestämmer i landet och det är oroande.
   Njut av den fina dagen!

 5. Bara brittiskt skriver:

  Oj, har Shearings problem, det har jag missat. Deras bussar syns ju överallt.
  Don’t get me started on Cummings. Älskar alla skämt om hans ”synundersökning” nu däremot.

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, Shearings har stora ekonomiska problem. De är enormt stort bolag och har ju tidigare köpt upp flera andra bolag också.
   Jag är så trött på den galningen; men kul med skämten, t-shirtsen m m . Fast hemskt att en människa med denna moral är rådgivare för landets premiärminister, skrämmande. Han och Boris ställer till så mycket , tid som kunde användas till annat mer betydelsefullt. Now I get started too, hi,hi!

 6. engstromemmas skriver:

  Om man tänker tillbaka kan man verkligen se vad mycket som hänt, bra som dåligt vilket är lite kul ändå! Friday Club lät ju himla roligt tycker jag 😀

 7. Violen skriver:

  Det är alltid roligt att läsa din blogg, den är innehållsrik och jag lär mig en hel del. Vilka fina bilder du visar. Följer med intresse utvecklingen av fallet Boris Johnsons rådgivare. Undrar hur länge han kan hålla sig kvar.
  Ha det gott!

  • Lena i Wales skriver:

   Så roligt att du gillar min blogg och jag är glad att ha dig som läsare!
   Ja, Boris rådgivare, en lång saga som tyvärr är verklighet. Hoppas han åker iväg så snart som möjligt.
   Ha det bra!

 8. Monica skriver:

  Så duktiga ni är både Sir och Dame, jag väntar också på inspiration att putsa fönster, det är ganska jobbigt numera tycker jag men vad skönt när det är gjort. Och vad bra ni håller den kungliga stilen, så tjusig du är och de behöver mer hjälp nu, drottningen mer eller mindre avstängd och Kate utarbetad sen svägerskan ”flydde”, gjorde hon rätt i enligt mig. Och Charles är aktiv i etern, han har timslånga program om natur, kultur, odlare som behöver hjälp m m, han är inte så tokig ändå, kan ju prata. Men han skulle nog bli glad för lite hjälp. Åh vad jag vill ha din laxpaj, är så underbart gott. Lite dåligt utbud här på fisk. Och helikoptrar, ja vi börjar bli vana kanske och med alla andra utryckningsfordon som dånar förbi. Men otroligt trött på dem. Skulle kunna tänka mig att bo där gatorna var till för de boende och stora vägar har förbifart. Går segt med allt sånt som pratats om i årtionden. Ha det fortsatt bra och lycka till med muren, blir kul att se sen.

  • Lena i Wales skriver:

   Så härligt hur du tilltalar oss,hi,hi!
   Ärligt talat hade jag väntat väldigt länge på att få inspiration, lite för länge kanske, men så blev det till sist gjort.
   Förstår att hon försvann från den familjen, kan inte vara lätt där.
   Laxpajen var väldigt god, måste jag tillstå.
   Här för vi ständigt utryckningsfordon, så det är som vanligt här, men mycket sällan helikoptrar.
   Muren går framåt, dock inte på egna ben!
   Ha det bra!

 9. Geddfish skriver:

  Jag håller med övriga som skriver att du har så fint omkring dig! Dessutom ett väldigt snyggt kort på dig, uppklädd till tänderna och högt på fötterna! Det ÄR stiligt med höga klackar!
  Jodå, vi får allt höra nyheter om dumheter, så det visste jag om honom, rådgivaren. Ibland vet jag inte om vettet flyr sin kos, eller om det enbart gäller dumheter/brister nånstans.
  Ha det så gott, kram från Lidköping!

  • Lena i Wales skriver:

   Visst är det stiligt med höga klackar, bara aningen svårt att gå i. Normalt höga brukar vara okej för mig, men dessa, strået vassare.
   Ja, vilka dumheter de håller på med. Jag tror att han är akademiskt klok, med inte har något folkvett eller sympati alls, tyvärr. Inte första gången han är kontroversiell.
   Kram från Monmouth

 10. Anita skriver:

  Det händer mycket hos dig, känns som jag sitter och läser en engelsk deckare 🙂 Vilken skillnad på bilderna, regn och sol. Och som vanligt så bara jag njuter av det vackra landskapet. Jättebra bild på dig, sååå snygg i dina högklackade skor! Och visst har vi läst om Dominic Cummings, märklig man måste jag säga. Det som framkommit här är att det i princip är han som styr på 10 Downing Street och därför får han vara kvar. Inte vet jag … ett märkligt och inte alls speciellt bra beteende i varje fall. Laxpajen fick det att vattnas i munnen. Men vet du … i eftermiddag har vi haft Cream Tea igen, hade några scones kvar i frysen.

  Ha en fortsatt fin dag!

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, här änder det mycket på en gång.
   Det var en så konstig dag, med en sådan blandning av väder.
   Roligt at du gillar min utstyrsel. Skorna har verkligen hög klack.
   Han styr mycket, alltför mycket med det dåliga omdömet. Boris är beroende av honom,tyvärr.
   Cream Teas, oh vad gott. Nu vattnas det i min mun!
   Ha det bra!

 11. Karin skriver:

  Wow, igen, för fin mur, för underbar trädgård, för skitsnygga klackskor, vacker glassmaskin och vacker mat! Och några skvättar regn var förmodligen välkomna.

  Men oj, vad det händer i dina trakter. Bäst att maken stoppar undan sin röda tischa ett tag till det lugnat ner sig:)

  • Lena i Wales skriver:

   Tack Karin för din fina kommentar!
   Lite regn behövdes verkligen här, mycket välkommet.
   Här händer saker och maken har inte använt en röd t-shirt sedan denna dag,hi,hi.
   Ha det bra!

 12. Minton skriver:

  Det är så kul att läsa fina inlägg. Visst har vi hört pm Boris rådgivare och hans tokigheter. Så fint ni gör i trädgården och vackra blommor.
  Det händer en del i era trakter med polishelikoptrar och annat. Här är lugnt men lite varmare väder vill jag ha.
  Hälsningar från Rottne

  • Lena i Wales skriver:

   Så roligt at du gillar min blogg!
   Hade nog hoppats på att alla utanför UK inte skulle känna till denna mycket pinsamma historia, men förstår att den spridit sig. Knasbollar!
   Det är fint i trädgården nu och finare hoppas jag det blir med muren.
   Här har det hänt mycket det sista,oj,oj
   Ha det bra!

 13. Ditte skriver:

  Ett besök på ett gindestilleri är alltid trevligt. Tack för titten här. Och så bra att det blev lite extra publicitet i samband med tv-programmet. I Sverige har jag besökt ett har jag ”Härnö gin” ett destilleri strax utanför Härnösand. Jätteroligt! Och deras gin är riktigt god.
  Intressant att det i er trakt som verkat så lugn nu börjar bli lite ”action”. Och bra att polisen är alert.
  Din trädgård är ju verkligen fin. Så grönskande och blommande.
  Jättetrevlligt med dessa festligheter på fredagarna och med tillhörande god mat,fin dukning och god dryck. Vad gäller klackskor har jag några stucken och ett par ”Loubotin” skor med röd sula och skyhöga klackar. Dessa kan jag knappast gå i och att dansa i dem är knepigt. De är ”sittskor” men ursnygga. Kul att ha om jag inte direkt ska gå runt. Eller dansa
  Önskar dig en bra vecka.

  • Lena i Wales skriver:

   Detta gindestilleri är speciellt, bl a p g a Nina. Alla små firmor behöver denna reklam. Inom denna branschen är det många jättar som styr. Kul att det börjar dyka upp fler destillerier i Sverige också.
   Här är mer action än jag ens visste!
   Så härligt med blommorna i trädgården nu, speciellt när man är hemma så mycket.
   Visst är det roligt med lite högklackade skor, även om man inte riktitgt kan gå i dem,s å är de snygga,hi,hi.
   Ha det bra!

 14. Franska Fikon skriver:

  Hej! Vilken duktig man du har – gjutningen av murgrunden ser superproffsig ut! Svängd dessutom, jag är impad! Ja numera reagerar man på det som flyger ovanför en. Vi bor ganska nära en mindre flygplats men den är ju helt stängd vad det verkar. Men ett och annat pytteplan eller helikopter kör ovanför oss och – va? flyger det något? vaffördå? Ja, man vänjer sig fort…
  Hoppas de busiga och kriminella lugnar ner sig hos er, inklusive Cummings, han kan avgå tycker jag, men han har kanske en hållhake på BJ? Ha en fin vecka – snart är det fredag igen!

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, mannen är väldigt bra på att bygga och han gillar det också. Han får till svängarna bra också, gör att det ser lite extra fint ut.
   Så lite flyg här också. Vi har ingen flygplats nära oss, men en del transatlantiska från Heathrow flyger ibland högt över oss, nu ungefär bara ett plan per dag.
   Jag har faktiskt haft samma tankar som du ang Cummings, har han någon sorts hållhake på Boris? Här har jag inte hört någon som ifrågasatt det. Man tänker i andra banor eller som vissa, inte tänker alls. Bort med honom fortare än kvickt!
   Ha det bra!

 15. tinauppsala skriver:

  Wow, vilken pingla 💃

 16. Så vacker du är och så fint uppklädd, riktigt strålar om dig. Jag är inte riktigt vän med klackar av den höjde, hade nog åkt i backen direkt.
  Jag undrar också hur det ska gå för reseföretagen. Längtar tills situationen blir bättre så man kan åka iväg och bidra med lite välbehövda pengar åt både företagen och länderna som är beroende av turismen.

  • Lena i Wales skriver:

   Tack så mycket. Ibland är det roligt att klä upp sig lite, även om man int ekan gå ut bland folk här. Det gäller att försöka göra livet till en fest, i alla fall några dagar per vecka.
   Jag skulle främst vilja åka till familjen i Sverige, längtar så efter dem, men det lär nog dröja. Kanske öppnas gränser, men är man välkommen av lokalbefolkningen, vem vet. Svåra tider för många.
   Ha det bra!

 17. Monica skriver:

  Lena, det är makens nya frisyr, inte min 🙂 nu blev han lite orolig att jag kanske borde klippa lite mer 🙂

 18. fönstertvätt är mansjobb 🙂
  Riktigt bra spännande deckare som som sker i Lake District, i landskap som inspirerat William Wordsworth och Beatrix Potter:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2020/05/brannaren-av-m-w-craven.html

 19. Lena i Wales skriver:

  Min man har aldrig i hela sitt liv tvättat ett fönster påstår han och jag tror honom.
  Var inne och kikade hos dig. Den verkar spännande. Tack för tipset!
  Ha det bra!

 20. wiolettan skriver:

  Fin bild av dig. Men, så höga klackar skulle jag omöjligt kunna gå i, inte ens som ung, tror jag.
  Trevligt att få se alla dina vackra bilder och höra lite om dina dagar hemma, och se bilder därtill.
  Jag blir allt lite konfunderad och nyfiken om jag ser en polishelikopter flyga här över. Ofta är det då att de jagar någon.
  Ha det bra.
  Kram!

  • Lena i Wales skriver:

   Tack! Roligt att du gillar bilden av mig.
   Jag har alltid gillat höga klackar, men dessa är högre än vanligt och inte lätt att gå i.
   Vardagen här går i sin stilla lunk, men har ständigt massor att göra.
   Vi ser så sällan polishelikoptrar här och nu var det flera dagar i rad, så nog undrade man.
   Kram!

 21. Det där med att putsa fönster är faktiskt det enda i städningsvägen jag gillar. Helst om jag får dekorera om fönsterna samtidigt….. 🙂
  Om vi skulle lyda uppmaningen att max resa 2 timmar hemifrån så skulle vi hamna i Östersjön – så om restriktionerna står kvar till augusti, blir det väl att ställa in vår ”semestervecka”. 😦 😦 Dessutom har vi ju hyrt ett hus på Hallandsåsen och det tar nog 5 timmar att bila dit från färjeläget i Oskarshamn. Än så länge har vi dock inte avbokat, men man är ju lite orolig för färjeresan. Visserligen brukar vi boka egen hundhytt, men man ska ju ta sig till den också….. 😦 😦 😦
  KRAM/Susie

  • Lena i Wales skriver:

   Jag gillar heller att städa, gör det sällan, men när jag äntligen gör det så märks det också.
   Konstigt nog var det roligt att putsa fönster, kanske också p g a att det verkligen behövdes.
   Ja, man vet inte riktigt vad som kommer och hända med resande, tiden får ge svar.
   Förstår din oro för resandet, men ni har fortfarande tid att tänka över situationen.
   Kram!

 22. Glömde att tala om att tyvärr kunde jag inte registrera mig på siten du rekommenderade. Hade varit kul – men den var endast för er som bor på den större ”öjn”. Ett tag tänkte jag fuska och skriva dit England som hemadress, men jag tror inte att det hade fungerat…..
  KRAM igen/Susie

 23. Therese Bjärstig skriver:

  Nu blev jag sugen på både gin och glass, och det passar ju bra då det utlovas 23 varma grader här nästa vecka 🙂 Kram!

 24. Ama de casa skriver:

  Mmm… Så gott med kladdkaka! Hemgjord hallonsorbet lät inte heller fel och vaniljglass är ju alltid gott. Jahaja. Nu fick jag drägel i tangentbordet igen 😉

  Ha det fint!

 25. farfar hebbe skriver:

  Hej du..Ja jag har läst om Boris rådgivare och hans tokigheter,dumt av honom,regler är till för att följas,pungt slut..Ja Borghild är ju ett ovanligt namn,jag har känt en Borghild,hennes gubbe var kusin med pappa,hon dog 1992,,blev 94 år en riktig krutgumma.Haé Kram.

 26. skåningen skriver:

  Kladdkaka är gott!
  Vi har bra teknik så att man kommer närmare varandra!
  Ha en bra dag!
  Kram!

 27. ”De letar efter en fet man med röd t-shirt, visste någon. Tittade med förskräckelse på min man iklädd röd t-shirt sittande mitt emot mig vid bordet. Läs What’s up och gå och byt t-shirt, utbrast jag till en aningen konfunderar man. ”

  Jag satt och skrattade rakt ut en lång stund när jag läste detta! Oj, behövde nog få skratta kände jag! Stackars Alan! Han är väl lååångt ifrån fet, inte ens tjock eller mullig.

  Jisses så snygg du är där vid dina nyputsade fönster! Älskar också högklackat men mina fötter skriker numer AJ! om jag ens tittar på det och jag vill inte operera igen. Jäklans hallux valgus. Och jag tycker att de skor jag kan använda ser så tantiga ut … Men det är ju bara att gilla läget.

  Så fint det blir med muren, han är duktig han din man!

  Ha det bra och sköt om er! Kram

  • Lena i Wales skriver:

   Roligt om jag kan hjälpa till att du skrattar. Det behövs lite skratt. Nej, inte ens överviktig är han, men röd t-shirt hade han på sig.
   Gillar högkackat, en måste tillstå att det inte är riktigt praktiskt.
   Mannen är väldigt händig och jag tycker han gjort ett fantastiskt jobb med den muren.
   Kram

 28. Veiken skriver:

  Jag har fått ett stolleryck idag och putsat mina fönster i uterummet. Jösses, nästan så jag undrar vad som hänt!
  Du bor så fint och du verkar uppskatta det också…
  Det är typiskt när något händer att en massa rykten kommer i svang!
  Ja du, vad kommer att hända med resebranschen? Ingen vet och många far illa. Jag håller tummarna så att det snart är över och att alla branscher kan resa sig sakta men säkert igen.
  Sköt om dig du läckra kvinna! Vilken bild …..

  • Lena i Wales skriver:

   Samma som hände mig, putsar fönster, vad har hänt?!
   Nu njuter vi verkligen extra av trädgården när vi är mer eller mindre isolerade..
   Många inom resebranschen har det svårt, är så glad att jag är pensionär och inte beroende av inkomst.
   Kul att du gillar bilden av mig!
   Ha de gött!

 29. Helena skriver:

  Tror bestämt att jag behöver en glassmaskin! Snyggt med högklackat men den tiden är förbi för min del.

  • Lena i Wales skriver:

   En glassmaskin är inte dumt att ha!
   Jag använder också mer och mer sällan högklackat,men ibland slår jag till och denna gången slog jag till rejält!
   Ha det bra!

 30. Ja, usch denna Corona-tid ställer verkligen till med mycket! Både det ena och det andra! Hoppas den hör till historien snart… Och så olika man gör i olika länder. Och vilken kritik det för med sig. Tror inte vi i nuläget kan avgöra vilket land som valt rätt linje, det visar sig nog mer i slutändan när det är över, hur det gått med allt… Ingen idé att spekulera som ”icke-expert”.
  Åh vad jag tycker er Friday Club verkar vara ett roligt ”påhitt”. Både när ni träffas på riktigt, men även att ni håller den ”digitalt” nu 🙂
  Ha en trevlig fredag! Här åker det också på en klänning till eftermiddagen/kvällen.
  /Maria

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, vilken tid vi lever i. Tiden får utvisa vad som gjordes rätt och vad som blev fel.
   Friday Club är trevligt i båda varianterna, blir en speciell dag i veckan. Också roligt att få klä upp sig då.
   Ha det bra!

 31. Karin Eklund skriver:

  Ett så mångsidigt inlägg! Från jordnära till luftburet och däremellan springandes karlar i röda t-skjortor och du på höga klackar (du är jättesnygg) . Tack Lena, nu tar jag inlägget en gång till för jag gissar att jag missade något så mycket som innehåll som det var den här gången.

 32. Marbellatanten skriver:

  Så fin du är! ❤
  Kunde inte låta bli att fnittra till lite när röda t-shirten kom med i texten, hahaha … Kan förstå att man börjar bli lite nyfiken och orolig, plus att rykten och allt möjligt sprids (nu inte om din man 😀 ) när man bor mestadels fridfullt och så vackert som ni gör. 🙂
  Laxpaj låter gott, men undrar om jag verkligen ska prova göra det fast jag fick lite lust nu. Och glassmaskin är kanske något jag skulle skaffa, har en här i huset som nästan är besatt av det, hahaha … och det är inte jag kan jag tala om 😉

  • Lena i Wales skriver:

   Jag vet att jag svarat på din kommentar, men måste ha missat att trycka på den sista knappen.
   Roligt att du gillar mina finkläder.
   Det är så konstig känsla när man vet att det är så nära och inte i en kriminalroman.
   Laxpajen var faktiskt jättegod. Prova!
   Jag ångrar inte ett dugg glassmaskinen. Måste erkänna att jag också är glassoman. Mannen gillar också glass, men tyvärr är det jag som är värst där,hi,hi!
   Ha det bra!

 33. iamittilivet skriver:

  Cummings trampade redigt i klaveret och det var väl inte första gången? Har för mig att det varit lite stormigt runt den rådgivaren tidigare.
  Snygg fredagsstass, men oj vilka klackar! Har ibland avundats de som kan ha höga klackar (jag är för lång) och dessutom gå snyggt i dem.

  • Lena i Wales skriver:

   Han är en mycket kontroversiell man och det har stormat förr tillsammans med Cameron också.
   Ja, dessa klackar är bara till för att titta på, inte gå med,hi,hi!
   Jag är annars ganska bra på att gå i höga klackar, men dessa är strået vassare.
   Tyvärr blir jag också väldigt lång i dem och skulle sticka ut mycket bland alla korta britter.

 34. Shetlandsfrun skriver:

  Oj vilket drama hos er! Din trädgård är fantastiskt vacker. Själv kan jag inte mycket om trädgård men intresset börjar växa. Här uppe är väderförhållanden inte optimala för mycket, man får lära sig vad som funkar…

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, här händer det saker, fast som tur är inte så ofta.
   Vad roligt att du gillar min trädgård! Det är faktiskt fin här nu, måste jag själv säja. Njuter av all växtlighet.
   Ha det bra!

 35. Pingback: ÅRSKRÖNIKA 2020 del 1, januari – juni | Lena i Wales och Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s