WALES – MONMOUTH 52 – Tunneln, FLU JAB och Covid 19

Äntligen lördag! Bloggdags! Idag från en spännande tunnel i min hemstad Monmouth, om flu jab och lite om Covid19 i Wales.

Monmouth 52, tunneln

I torsdags behövde jag göra några ärenden i staden. Jag parkerade på min sida av floden Wye och promenerade över bron in mot centrum. Det var en fin och solig dag, så jag passade på att ta en extra promenad också.

Nära floden, parallellt men den, går den stora dual carriage way från Birmingham mot  Cardiff. Under vägen finns en tunnel för gående och bilar. P g a risken för översvämning har man dessa stora tunga järndörrar som kan stängas vid högvatten och därmed behöver inte denna del av staden översvämmas.

Vad är det då på väggen inne i tunneln?…

…jo, massor av bilder från staden…

…de är gjorda av målad mosaik av olika lokala grupper och skolor och illustrerar livet längs floden Wye genom tiderna…

…här är en mosaik av stadens store son, Charles Rolls. Vem var han? Det kan ni läsa om här

…här en bild av amiral Nelson och Lady Hamilton. Vad har de med Monmouth att göra? Det kan du läsa om här

…detta är The Round House. Vad är det? Detta kan du läsa om här

…så här ser tunneln ut från staden mot floden.

Var ligger Monmouth?

Flu jab

I söndags var det dags för min första någonsin flu jab, influensaspruta.

Jag blev erbjuden detta eftersom jag fyllt 65. Jag vet inte om jag under normala omständigheter hade tackat ja, men man säjer här att detta även kan hjälpa för Covid 19. Det gör inte att man inte får det, men om man får det kan det bli lättare om man tagit sprutan, så jag gjorde det.

Över hela veckoslutet hade vårdcentralen öppet enbart för de som bokat influensaspruta. Normalt sett har de stängt över helgerna. Det var inte heller på min vanliga vårdcentral, utan på en ca 15 min med bil. Det var helt okej för mig, eftersom bilen behöver rulla mer än 2 km / vecka.

Vad kostade det? Inget, gratis för alla här, liksom för läkarbesök och medicin.

Jag hade en tid kl 10.42, ja så speciella tider hade de. Jag togs emot vid dörren där de kollade att jag hade ansiktsmasken på mig och fick sedan gå in och anmäla mig. För att bevisa att jag var jag, frågade de om namn, adress, födelsedatum (vilket är datum, månad och sedan år, tvärt emot i Sverige och hur många gånger har jag inte sagt fel ordning på det!) . Allt går enkelt att hitta på facebook m m. Ingen legitimation, sådana har vi inte här. Sedan blev jag visad in i ett rum och sprutan kom fram, kändes inte ens. Allt gjort på 5 min.

Därefter tog jag en promenad och…

…såg bl a dessa vackra höstlöv.

Förövrigt ser det inte så höstlikt ut här. Vissa träd har börjat fälla sina lov, men långt i från alla. Temperaturen är mellan 10 och 15 grader och en blandning av regn, moln och lite sol dessemellan.

WordPress

Jag kämpar med den nya redigeraren på WordPress, men har inte riktigt lyckats ännu. Bara att hoppas att detta inlägg blir okej!

Covid 19 i Wales

Antal fall av Covid 19 ökar i hela UK.

-Wales har stora problem med spridningen. Vi har många områden med local lockdown med olika regler. 

Den senaste siffran jag har är 650 nya positiva fall, vilket innebär ca 29 000 fall totalt i Wales. De flesta finns i södra och norra Wales. Mitt område i sydöstra Wales har bland i lägsta siffrorna, så vi har ingen lockdown här.

Man har också funderat på att införa regler att man från England inte får åka in i Wales utan att gå i karantän, detta har dock inte ännu gått igenom.

-Skottland har stora problem och där kommer nya strängare regler.

-Nordirland har stora problem med ständigt nya fall.

-England har också grava problem. De flesta fall i nordväst, Manchester, Liverpool m fl. Här har man lokala restriktioner och de väntas skärpas. Man har också haft problem med uppdateringen av fallen i England. Vissa fall var inte registrerade vilket betydde att deras kontakter genom en app inte blev meddelade. Denna app har haft många tekniska problem. Vilken jä..a röra!

-Hela UK. Ja, vilka problem vi har med både Brexit och Covid 19. Bl a har kriminella börjat hota polisen med att de har Covid19 och spottar och hostar på dem för att hålla dem på avstånd. Hur lågt kan man gå?

Önskar er alla en trevlig helg och håll avstånd!

Annons
Detta inlägg publicerades i Monmouth. Bokmärk permalänken.

75 kommentarer till WALES – MONMOUTH 52 – Tunneln, FLU JAB och Covid 19

 1. Wow, den där tunneln ser intressant ut! Kul också att det är lokala förmågor som skapat dem.
  Må gott!

 2. motionochfritid skriver:

  Vilken spännande tunnel, dit hade jag lockats gå direkt.
  Ja, nu får vi vara extra noga, här är spridningen stor nu.
  Ha det gott!

 3. Blomsterbönan skriver:

  Vad trevligt att tunneln fått vara ifred från klottrare, här skulle både lord Nelson , frugan och mr Rolls haft mustasch och massa andra attribut.

  Jag har varit ombord på lord Nelsons skepp Hms Victory i Porthsmouth (tror jag det var, jag var ganska liten). Den gravallvarliga guiden pekade på en minnesplakett där lord Nelson stupade, min mamma såg framför sig hur nån rusade fram och spikade fast plaketten precis efter händelsen och råkade fnissa till! Det var väldigt nära att hon skulle få gå på plankan efter fnisset så vi klev iland igen.

 4. snicksnack71 skriver:

  Vilken intressant tunnel. Smart att kunna hålla vattnet borta så man slipper översvämning.
  Sambon var på sjukhuset i torsdags, då har vi i entrén där man legitimerar sig, berättar var man har en bokad tid och hur status på hälsan innan man kan gå in. Väl på avdelningen satt en vakt som nästan ställde samma frågor.
  Covid19 är ju ett riktigt skrämmande kapitel.
  Den vackra naturen däremot Är underbar
  Kram Kajsa

  • Lena i Wales skriver:

   Dessa typ av dörrar skulle behövas på många fler ställen. Vi har stora problem med översvämningar här, tyvärr.
   Jag tror de gör sitt bästa här på ”markplan”, politikerna är däremot ett annat kapitel, vad de gör.
   Kram!

 5. spännande tunnel, kul att se.

 6. Anita skriver:

  God morgon Lena, så trevligt med lördagsmorgnar och det traditionella inlägget från dig som jag läser efter jag läst morgontidningen!

  Bilder som illustrerar staden gjorda i mosaik, jättehäftigt. Och att det är lokala grupper och skolor som gjort dom. Var tvungen att återigen gå in på länkarna och läsa lite om dom olika personerna. Rolls Royce ser man inte så ofta men här om dagen blev vi faktiskt omkörda av en Rolls på motorvägen. Järndörrarna måste vara väldigt bastant för att stå emot kraften i vattnet som väller in.

  Här är det gratis influensaspruta för dom som fyllt 65, är man yngre kostar det pengar. Men här har det inte startat ännu, den 3 november har jag för mig att datumet var. Vilken militärisk precision, exakt 10:42! Och vilken fin promenad du tog efter sprutan. Fantastisk röd färg. Ser ut som något vildvin eller liknande.

  Covid-19, ja vad ska man säga. Har läst om att det verkar öka väldigt mycket i UK. Det ökar här också men inte alls så snabbt som det verkar göra hos er. Men det ökar ju enormt i hela Europa, ja hela världen. Och ni har ju också Brexit. Vi får fortsätta att vara försiktiga, hålla avstånd, tvätta händer etc.

  Och inlägget ser jättebra ut. Vi kämpar på tillsammans med nya WordPress. Och som jag sagt förut. Här av dig om det är något du undrar över så försöker vi slå huvudena ihop och lösa det tillsammans.

  Just nu började det vräka ner regn här. Det bara dundrar mot taket.
  En fin helg till dig Lena!

  • Lena i Wales skriver:

   God förmiddag Anita!
   Alltid roligt att ha dig med mig!
   Där jag ser mest Rolls Royse är runt Marbella, ibland här i UK också, men inte så ofta.
   Järndörren flyttar man inte så lätt på, den är bastant och det är ju viktigt.
   Vad bra att det också är gratis i Sverige, det visste jag inte. Har dock hört att man inte börjat med sprutor ännu i Sverige.
   Jag gissade också på vildvin, men skrev inget. Väntade på en kommentar från någon som verkligen kan detta. Tack Anita.
   Det är fruktansvärt här i UK med Covid situationen. Det är bara ren tur att just mitt område inte är så drabbat.
   Jag isolerar mig inte helt, men nästan.
   Ja, vi får kämpa på. Tur att jag har dig och ditt support och kunskap, annars vet jag inte om jag hade fortsatt.
   Sol här just nu, men mycket mörka moln en bit bort, så det blir nog lite blandat här idag.
   Ha et skönt!

 7. Märtha skriver:

  Här sitter jag och hostar och snörvlar – på grund av att starka chinense-chilin torkar i ugnen. En rätt så klar dag blir det, +10 grader nu. Dagens trädgårdsinsats skall resultera i ett tomt växthus och några skottkärror bortforslade löv.###Tunnel med dörrar och konst på insidan, rätt så unikt… Fortfarande är jag fascinerad av hög- och lågvatten.###Här i Finland rapporteras nya smittade fall varje dag, nu är upptrappning på gång, över 200 fall per dag (främst bland studerande vid högskolor och universitet). Vi närmar oss 12000 smittade totalt sett. För en befolkning på knappt 6 miljoner. Ha det gott, det blir bra till slut!

  • Lena i Wales skriver:

   Tur att det bara är chilin som gör att du hostar.
   Sol och moln här, en del riktigt mörka moln.
   Tror det blir mest inne idag, förutom den dagliga promenaden.
   Tunneln är fin och har också en betydelse.
   Vad hemskt att det är som det är hos er också. Jobbig tid för många.
   Jag gör så gott jag kan!

 8. Vilka fina tavlor i tunneln! Och smart med dörrar till tunneln för att förhindra översvämning 🙂
  Härligt med en extrapromenad 🙂

 9. Regler och restriktioner här också fastän Finland tillsvidare klarat sig hyfsat från covid-19, tror att vi har bara runt 360 döda… men det är ju ändå 360 för många 😦
  Trevligt att se dina bilder och läsa om annat än coronan. Tunneln är verkligen speciell och spännande!

  • Lena i Wales skriver:

   Antalet döda är inte så högt hos oss häri Wales, men antalet fall är det. Tyvärr har väl många sköra redan gått åt, tyvärr. Hemskt!
   Tunneln är så fin och gillar att gå dit och bara titta ibland.

 10. Vilken tjusigt dekorerad tunnel och att det får vara kvar utan att förstöras 🙂 , här skulle det väl säkert ha sprayats färg på det hela! 😦
  Som ”bilmänniska” så vet man så klart vem Rolls var och hans kompis Royce. Ibland är det så att vissa människor kan göra så bra saker tillsammans. 🙂 🙂
  KRAM/Susie

  • Lena i Wales skriver:

   Ibland ser man en del klotter, men inte just nu. Vi är inte fritt från sådant här heller.
   Bra av dig att du kände till namnet.
   När man får båda namnen så kommer svaret snabbt.
   Kram!

 11. Vad fint med mosaikerna i tunneln, vilket jobb det måste vara att tillverka.
  Så fräckt av dom kriminella att utnyttja situationen med corona och hålla på och spotta och hosta mot poliserna. Dom har verkligen inte ett uns av respekt mot andra människor.

 12. Eva skriver:

  Jättetrevligt med tunneln med tavlor. Man har läst en del om de fruktansvärda översvämningarna som kan bli där, så den fyller säkert en stor funktion. Intressant det du berättar om coronan och hur olika restriktionerna slår. Usch så hemskt det är att den börjar spridas med sådan fart över hela Europa igen! Lycka till med den nya blockredigeraren!
  Önskar dig en trevlig lördag!

 13. skåningen skriver:

  Vilken häftig tunnel!
  Sv.. Motsatsen hade varit tråkigt
  Ha en bra dag!
  Kram!

 14. Marit skriver:

  Så fine bilder du viser! Den tunellen var fin med alle bildene inne i den. Covid 19 smitten øker her også. Jeg forstår godt at du har tatt influensa sprøyte. Nå gjelder det å holde seg frisk.
  God helg!

  • Lena i Wales skriver:

   Tunneln är fin och intressant.
   Så tråkigt att smittan ökar även hos er, tycks vara samma i de flesta länderna.
   Det kändes extra viktigt att ta sprutan i år.
   Trevlig söndag!

 15. Madame skriver:

  Så fin en tunnel I har! God idé med de mange billeder – og at tunnelen kan lukkes med jerndøre.
  Det er vel nok trist, at Covid 19 spredes igen. Det sker også både her og i Sverige.
  Rigtig god weekend, Lena!

 16. Ingrid skriver:

  Vaccination mot säsongsinfluensa har jag tagit vartenda år sedan det började. Där jag jobbade fanns det en läkarmottagning alldeles i närheten och dit fick vi gå och ta sprutan och företaget bjöd på kalaset. Då kände man ju sig nästan tvungen och sen har det bara rullat på.
  Här ökar också fallen av covid-19 och även här på Gotland dyker det upp flera fall varje vecka, även på äldreboenden. Det känns verkligen oroande igen.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  • Lena i Wales skriver:

   Bra att du började tidigt och att företaget betalade. Här är det gratis för alla.
   Så trist att det ökar hos er på Gotland och hemskt när den kommer in på äldreboendena, fruktansvärt.
   Kram!

 17. Helena skriver:

  Vilken fin gångtunnel! Här tycker jag ofta att de ser ut som man är på väg in i en offentlig toalett. Ofta äckliga och totalt nedklottrade och man vill bara fort komma ut på andra sidan. Trevlig weekend!

 18. Anette skriver:

  Vad häftigt att göra fina mosaikbilder i tunneln.
  Trist däremot med alla nya smittofall, när ska detta vara över???

 19. farfar hebbe skriver:

  Tack för infon om Charles Rolls och Lord Nelson,,tunneln var häftig..Ja det är hemskt att trenden av covid 19 nu har vänt uppåt igen..Här hemma verkar det som de unga vuxna tror dom är odödliga,det ökar nu kraftigt bland studenter.Där behövs skärpning..Haé Kram.

  • Lena i Wales skriver:

   Båda intressanta personer.
   Visst är tunneln fin.
   Samma gäller ungdomar här, de tänker inte på att det ger det till andra människor också, tyvärr. Inte alla tänker så, men alltför många.
   Kram!

 20. Thalassa skriver:

  Jag säger som alla andra: vilken häftig tunnel! Tänk vad många kreativa, duktiga människor det finns, som på olika sätt dekorerar både det ena och det andra. Kul!
  Influensasprutan har jag tagit två el tre gånger nu. I år har vi ännu inte fått något erbjudande/kallelse.
  Men vad menar du angående legitimation med ”sådana har vi inte här”? Kan ni gå på även vanligt läkarbesök och få medicin utskriven i någon annans namn? Nej, antagligen något jag inte fattar här.
  Trevlig helg!

  • Lena i Wales skriver:

   Javisst är den fin! Roligt att det är lokala motiv också.
   Jag har hört att Sverige börjar senare än oss här, så det kommer nog snart.
   Vi har inte legitimation här. Tills för ca 15 år sedan hade inte ens körkorten en bild, bara text. När du registrerar dig hos en läkare första gången visar du upp en räkning med ditt namn och adress. När du sedan kommer tillbaka uppger du bara namn, födelsedatum och adress. Jag har skrivit lite om detta tidigare, men tar en repris på onsdag, kanske fler som undrar.
   Skön söndag!

 21. Karin skriver:

  Vilken bra idé att låta en trist vägtunnel bli en spännande bit historia – och vacker, dessutom. Tack för intressant tunnelvandring!

  Flu jab. Där fick jag lära mig ett nytt uttryck. Kan vara bra att kunna nu när influensasäsongen närmar sig och flera av mina bekanta är engelsktalande. Låter mycket mer idiomatiskt än ”influenza vaccination”, eller nåt sånt, som jag troligen skulle valt att säga. Flu jab, it is!

  Och coronaspridningen ja … Ökar bland ungdomar, särskilt i Stockholm och Uppsala. Och KD-ledaren Ebba Bush får rejält med skäll för att hon minglar i diverse kändissammanhang, både 30- och 40-årskalas nyligen. När man ser alla kindpussarbilder från kalasen kan man förstå kritiken. Om spridningen fortsätter kan vi nog förvänta oss lite stramare riktlinjer här i Stockholm.

  Var rädd om dig!

  • Lena i Wales skriver:

   Den tunneln har man gjort bra.
   Flu jab är nog inte många som lär sig i skolan, därför skrev jag det på engelska, kanske kan man någon gång har nytta av orden.
   Ansvarslöst att bete sig som henne, antingen man är politiker eller inte, men speciellt för politiker som i denna fråga borde vara goda exempel.
   Så tråkigt att smittan bara sprids och sprids.
   Take care!

 22. åsa skriver:

  Ökad covid19 spridning överallt och i samband med höstens förkylningar vet man ju inte vad som är vad… här ska tydligen äldre + riskgrupp få vaccination mot säsongsinfluensan gratis, men samtidigt så är folk skeptiska mot vaccinet för covid19 då många är oroliga för biverkningar.

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, så hemskt att smittan sprids och sprids. Mycket p g a att många är alltför oförsiktiga.
   Jag har varit skeptisk till sprutan, men i år tycker jag den är befogad.
   Sköt om dig!

 23. Minton skriver:

  Tunneln är spännande med de vackra tavlorna.
  Det är snart tid för influensa spruta här och numera tar jag den . Fick diabetes 1 för ca 8 år sedan och då skall jag ta den enl. läkaren.
  Ha en fin helg

 24. Det är inte bara Spanien som kan kakel och mosaik, minsann! Snyggt där i tunneln.

  Hoppas att vaccinationen hjälper och att du slipper biverkningar, har för mig att en del brukar känna av det lite.

  Jag säger inger om pandemin och alla idéer så har jag inget sagt… Men vicken soppa!

  Ha en fin helg.!

  Kram

  • Lena i Wales skriver:

   Vi har lite här, men inte så mycket som i Spanien. Älskar kaklet där!
   Jag hade lite värk i kroppen och var väldigt trött i några dagar, men det spelar inte så stor roll när man är pensionär och inte måste göra massa saker. Vila när man behöver, tycker jag om.
   Ja, vilken soppa!
   Skön söndag!
   Kram!

 25. Karin Eklund skriver:

  Just det, hur lågt kan man låta sig falla med tanke på det sista du skrev i i ditt inlägg om att hosta på poliserna och säga att man har covid-19. Skitstövlar är de som gör så. Fy bubblan!
  Nu tänker jag på något trevligare istället, nämligen mosaikerna i tunneln. Tänk så fint att ha en mosaikbeklädd tunnel. Fantastiskt. Hoppas att de får stå intakta och att ingen förstör dem i en lusta av illvilja. Sånt händer tyvärr.
  Vaccinationen är bra att ta, den ger styrka, motstånd . Sämre kan det inte bli än att vara utan den om covid-19 smyger sig närmare. Ett bra försvar, fastän allt det andra gäller förstås, avstånd, tvätt och hosta i armvecket.
  Var rädd om dig och tack för promenaden !

  • Lena i Wales skriver:

   Visst är det fruktansvärt hur vissa beter sig, burrrrr!
   Det har inte varit något sabotage mot tunneln, vad jag vet. Däremot har klotter förekommit. Kanske det också är sabotage, vet inte.
   Jag valde att ta sprutan just i år p g a läget här nu.
   Jag är inte totalt isolerad, men mycket försiktig.
   Var rädd om dig också!

 26. Marika skriver:

  Hej Lena!
  Fint när man gör lite extra av en tråkig tunnel. Åkte ofta tåg förut till Göteborg och det blev byte ibland i Örebro. Där fanns en otroligt vackert målad tunnel, riktiga konstverk. Blev förvånad över att den fick vara ifred. Nu är det längesedan, så har ingen aning om hur den ser ut nu. Men den var fin.
  Angående covid, hoppas så att eländet skall vara över snart, men nu börjar ungdomarna få smittan, och då antar jag att den sprider sig ännu fortare. Vi får kämpa på.
  Ha det gott! Marika

  • Lena i Wales skriver:

   Visst är tunneln fin med sin mosaik.
   Roligt att det finns fler fina tunnlar, kanske behövs det ännu fler?
   Ja, det är bara att kämpa på, inget annat att göra, även om det är lite motigt ibland.
   Skön söndagskväll!

 27. Titti skriver:

  Vilken fin tunnel! Bra tänk där! Ja denna corona… ja jag undrar hur det ska sluta och jag läser med bestörtning hur kriminella beter sig!! Helt vidrigt!! Trots en stor mängd turister här på ön i sommar har vi klarat oss bra…än så länge…
  Kram från Titti

 28. Znogge skriver:

  Jag gillar när gångtunnlar har någon form av utsmyckning för annars upplevs de som ganska så ödsliga.
  Här börjar vaccineringen mot säsongsinfluensa först i november och då för riskgrupper. Först i december kan gemene man vaccinera sig. Jag har aldrig gjort det men kommer att göra det i år. Tror även att det blir en vaccination mot lunginflammation.

  God söndag!

 29. Ditte skriver:

  Vilken fin tunnel och perfekt att smycka den med så här. Extra roligt att traktens historia också visas. Intressant läsning.
  Här är det nog dags i november för de som vill ta influensaspruta för riskgrupper och i december för övriga. Jag har aldrig tagit den och kommer inte att göra det i år heller. Däremot ska jag vaccinera mig mot bältros. Har haft en omgång av det. LIndrigt, eftersom jag hann få medicin inom ett dygn. Det är bråttom med medicinen om den ska hjälpa.
  Önskar dig fortsatt fina höstdagar.
  Hälsningar från ett soligt Stockholm

  • Lena i Wales skriver:

   Det är en fin och annorlunda tunnel. Så roligt att den berättar den lokala historian.
   Bältros är hemskt, min mor hade det. Visste inte ens att det fanns vaccin mot det.
   Det var fint väder här igår, men idag ser det inte så positivt ut här.
   Sköt om dig!

 30. iamittilivet skriver:

  Så fint i tunneln! Mer konst och utsmyckning ute i samhällena – vi mår bra av vackra saker!

 31. skogsnuvan skriver:

  Vilken häftig tunnel med fina målningar. Även här ökar coronan igen tyvärr. Nu är det ungdomarna som drar omkring smittan efter att festa loss och trängas. Förut var det äldreboenden som drabbats. Nu börjar man bli less på det här minsann. Här har löven nästan blåst av och det har varit mulet och regnigt i minst en vecka men milt och ingen blåst så jag är nöjd i alla fall. Det hade kunnat vara både snö och storm den här tiden och det vill vi inte ha. Just nu är det älgjakt igen och fullt med gubbar i skogen. Timmerbilar kör hela tiden på vägen för avverkningar och kalhyggen är på gång och så är det nya eleledningar på gång efter vägen så det är en väldig trafik. Så är det här en mulen oktoberdag i Fisksjön i mitten av Sverige

  • Lena i Wales skriver:

   Här är det också ofta ungdomarna som sprider smittan, fester m m.
   Det såg ut att vara riktig höst hos dig.
   Verkar vara mycket på gång runt dig just nu. Positivt dock om du får lite älgkött ut av det.
   Sköt om dig!

 32. Ama de casa skriver:

  Vilka läckra mosaikinstallationer!
  Jag har aldrig tagit nån influensaspruta, så länge kroppen motstår det hela av sig själv känns det onödigt, så resonerar jag. Men, men. Man vet ju aldrig, nu har ju jag också passerat ännu en ”gräns”.

  WordPress promenerar på mina nerver. Varför måste dom ändra till nåt som är sååå mycket sämre???

  Ha det gott 🙂

  • Lena i Wales skriver:

   Jag älskar mosaik och kakel!
   Jag tänkte som du tidigare, men ändrade mig i år.
   Jag undrar precis samma som du, varför ändra något som är bra? Dumt!
   Önskar dig en fin dag!

 33. Vilka coola mosaiktavlor!
  Haha… det var minsann en exakt tid du fick 😉 Konstigt att inte behöva legitimera sig…
  Smittan ökar rejält här med, speciellt i Uppsala. Oroväckande! Börjar bli lite less på detta, men det blir väl bättre någon gång…
  Ha en fin tisdag!
  /Maria

 34. Vilken tuff tunnel och vilka vackra höstlov.
  Influensaspruta tar jag varje år och är kostnadsfri för mig.
  Då är bensinkostnaden ringa. En av få fördelar med det trista Covid-19.
  Anita är blogglandias ljusstråle. utan tvekan.
  Du lyckades bra. Men inte sjutton har jag upplevt några fördelar med det nya. Det är bara att gilla läget eller köpa sig tid och återgå till the old one till dödsstöten i slutet av nästa år. Jag kör det nya med sparsamt med text, för att komma från ”min penna”. 😉
  Var rädd om dig

  • Lena i Wales skriver:

   Visst tunneln fin.
   Bra att den är kostnadsfri, så ska det vara.
   Anita är verkligen fantastisk, så glad att ha henne i blogglandia.
   Jag blandar, försöker det nya, som jag tycker är sämre, men går ibland tillbaka till det gamla, som är bra.
   Ska de sluta med den gamla versionen i slutet av nästa år? Visste inte att det fanns ett datum för det.
   Take care!

 35. Pingback: GOTT NYTT ÅR från WALES och ANNANDAGFIRANDE | Lena i Wales och Spanien

 36. Pingback: ÅRSKRÖNIKA 2020, del 2, juli – december | Lena i Wales och Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s