WALES – CHRISTMAS CAROLS och CORONA- och VACCINUPPDATERING från Wales

ÄNTLIGEN LÖRDAG, bloggdags igen! Idag om Christmas Carols och vem kommer att få Coronavaccinet först? Någon ni kanske inte tänkt er!

Christmas Carols från Wales

Här kommer några Youtube med Christmas Carols, julpsalmer eller julsånger.

Välj vilka du vill lyssna på!

En ung Tom Jones läser och sjunger tillsammans med en Welsh Mail Choir:

10 min.

Cwmbach Male Choir sjunger O Holy Night, Oh helga natt:

3,20 min.

Stilla natt på walesiska med walesisk manskör:

3 min.

Anfonaf Angel, Jag sänder en ängel. Manskör på walesiska:

4.30 min.

Gad hi fynd, Let it go. Från Frost på walesiska:

3,30 min.

Barnjulsång från Wales. Pwy sy’n dwad dros y bryn? Vem kommer över kullen?

2 min.

Lär dig en julsång på walesiska!:

1,20 min.

 Wales Nationalsång, Hen Wlad Fy Nhadau:

Ståpäls och jag står i givakt, så vackert! Har egentligen inte med julen att göra, men är bara så vackert!

3 min

Corona- och vaccinuppdatering

Coronafallen fortsätter stiga här. Jag orkar inte nämna alla siffror, för det är inga goda tider här.

Innan EU godkänt det nya vaccinet från Pfizer har man gjort det i UK och de första transporterna har kommit in i landet, men ingen vaccinering har påbörjats ännu, men kommer troligen igång i början av nästa vecka.

Vilka ska då ha de första doserna?

Man har varit ganska klara med att prioritera de som jobbar inom vården och de som är äldre. Men så har en fet man med skägg 🎅 kommit in i diskussionerna och regeringen har nu lovat alla barn att han ska få de första sprutorna så han kan göra sitt jobb under julen, komma genom skorstenen med klappar att lägga i strumporna som hänger vid öppna spisen. Så nu är barnen lugna och nöjda här 😀. Bra beslut, tycker jag!

Hur regeringen ställer sig till detta i Sverige vet jag inte. Där kommer han ju in i husen och fram till barnen och det blir nog för många ett problem. Vad har Löfven sagt till barnen?

Några bilder från min stad Monmouth 

Jag har inte varit i stan kvällstid i år, så tyvärr inga färska bilder, men jag har sett det i dagsljus, så ingen större skillnad mot tidigare år.

2018

  

2016

Trevlig 2:a advent till er alla!

Detta inlägg publicerades i Socialt. Bokmärk permalänken.

85 kommentarer till WALES – CHRISTMAS CAROLS och CORONA- och VACCINUPPDATERING från Wales

 1. Susie Bloom skriver:

  Tom Jones – världens bästa sångare alla kategorier! Det tackar man verkligen för…..
  KRAM/Susie

 2. snicksnack71 skriver:

  Fina kvällsbilder du bjuder på. Jag hoppas kunna se julskyltningen i Malmö imorgon kväll. Vi får se om vi kommer ut. Ska lyssna lite på dina sånger du bjuder på…älskar Tom Jones.
  Hörde i veckan att nu ska alla gymnasier endast ha distansutbildningar hemifrån. Vaccinet kommer tidigast i Januari till Sverige och vi ör uppe i 7000 som dött i följd av Covid19. Här diskuteras det flitigast om restaurangernas överlevnad.
  Själv försöker vi ge support till vår lokala krog genom att ta hem mat.
  Men vi struntar i Covid för ett slag och njuter hemma…eller vad säger du,?
  Ha en riktigt fin lördag
  Kram Kajsa
  http://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  • Lena i Wales skriver:

   Tom Jones, vår egen walesare, är mycket speciell.
   Jag är glad att gymnasieskolorna har stängt eftersom min son är gymnasielärare och jag har varit orolig för honom.
   Ibland gör man allt för att bara glömma eländet och njuta så gott man kan av det goda i livet.
   Kram!

 3. Madame skriver:

  Jeg elsker de engelske Christmas Carols – nu vil jeg lytte til en fra Wales. Dejlige julebilleder, Lena!
  Det er frygteligt at coronaen breder sig igen. Det sker også her.
  Ha’ en rigtig god weekend

  • Lena i Wales skriver:

   Visst är Christmas Carols vackert, speciellt på walesiska med en walesisk manskör!
   Många länder verkar har det svårt fortfarande, vi får försöka hålla humöret uppe, så gott det går.
   Trevlig helg!

 4. Blomsterbönan skriver:

  Om man tänker på Tomtens vikt och ålder så är han ju i riskgrupp också! Sen är ju Rudolf väldigt röd om nosen så ett covidtest är kanske prio på honom!

  Bra att man försöker göra det så vanligt som möjligt för barnen. Jag har en 18-åring så tomteperioden är över för oss men i år när vi är hemma i Sverige över jul så är det så att han agerar tomte åt grannbarnen. Han ska vinka genom fönstret och lämna säck på altanen, grannbarnen vet mycket väl att det är pandemi och att man inte får gå in hos varandra. Så löser vi tomtefrågan i vår lilla by i år. Grannsamverkan på hög nivå!

  Trevlig lördag, här är det femtio nyanser av grått ute!

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, många barn har varit oroliga för tomtens situation i Coronatider, kanske några vuxna också känt en viss oro för hur det ska gå i jul.
   Bra gjort av sonen! Vi bytte tomtar med grannar när barnen var små, bra lösning det också. Detta var ute på landet i Sverige.
   Det har snöat här på morgonen, men nu börjar den smälta bort.

 5. trevliga länkar du fixat, glömde att Tom Jones är från Wales, hälsade på min 88-åriga mor, hon bor hemma med sin man, försöker hälsa varje vecka, vi umgås familjevis, träffar barnbarnen, men färre kramar…. ha en fin dag.

 6. Marit skriver:

  Så fine bilder av julegranen med lys på! Engelske julesanger er så vakre å høre på, og den walisiske var også så fin. Covid har spredd seg mye i Norge også, men i de siste dagene har smittetallene gått litt ned. Jeg håper det snart slutter overalt!
  God helg!

  • Lena i Wales skriver:

   Lite annorlunda med sångerna på walesiska, hör man inte så ofta utanför Wales.
   Tråkigt att ni också har bekymmer med smittan, men tror att ni ändå ligger långt under både Wales och Sveriges siffror. Lycka till!

 7. Biggeros skriver:

  Tack för alla carols och allt som får mig att tänka på jul!!
  Ja inte alls så tokigt val att välja att även barnen får vaccin inför jul. Här gäller det att de närmaste familjemedlemmar får fira Jul och Nyår. Nu kommer det ingen tomte via skorstenen utan visst benämns den spanska tomten som Papa Noel . Den spanska julen firas egentligen den 5 januari då de tre vise männen kommer. Denna jul ska alla arrengemang, mässor och parader ställas in÷(
  Ha det gott ❤

  • Lena i Wales skriver:

   Ja, lite annorlunda carols på walesiska.
   Julen brukar ju vara ganska lugn i Spanien, utan det är ju Los Reyes Magos som firas stort. Vilka härliga parader jag sett. Så tråkigt att det inte blir något i år, men så är det ju detta konstiga år.
   Sköt om dig!

 8. Ingrid skriver:

  Så trevligt med Christmas Carols. Du bjuder verkligen på julstämning.
  Jag lyssnade på Lövén häromdagen och han sa inte ett ord om förtur för tomten men här lär det inte komma igång någon vaccination innan jul, så det är nog ändå inte aktuellt.
  Ha en skön helg och andra advent!
  Kram, Ingrid

 9. Anita skriver:

  Wow! Jag har just lyssnat och tittat på den första filmen med Tom Jones. Så himla stämningsfullt och vackert med den fantastiskt duktiga manskören. Så bra han är på att läsa och rösten … Lite kul, men jag blev också helt förtrollad av hans ögonfransar 🙂 Har jag sagt att jag sett honom i verkligheten? På Globen.
  Lyssnade också på O Holy Night, en av de vackraste julsånger jag vet. Lyssnar alltid på den vid tolvslaget, när den 23 december går över i julafton. Det har vi som tradition. Samtidigt smakar vi av årets julskinka.
  Fint med julbelysning. Jag har inte varit nere i centrum sedan mars men vi ska nog gå en promenad för kommunen har satsat jättemycket på belysning och ljussättningar i år för att muntra upp i dessa tider. Det finns en speciell ljusslinga att gå för att se allt. Utomhus går det ju att hålla avstånd så det borde nog inte vara några problem. Och blir det för trångt är det ju bara att gå därifrån.

  Önskar dig en fin helg och andra advent!
  Kram Anita

  • Lena i Wales skriver:

   Tom Jones är speciell, men så är han ju walesare också 😀!
   Jag kommer inte ihåg att du sagt att du sett honom live. Vilken upplevelse det måste varit. Jag har tyvärr inte sett honom live, skulle velat göra det.
   Viken fin tradition att lyssna på en speciell sång och smaka lite skina varje natten mellan 23 och 24 december. Jag har ingen speciell tradition då, sover nog oftast vid den tiden 😀.
   Jag ska försöka komma ner till stan innan jul och uppleva ljuset live. Utomhus tror jag inte är någon fara att vara, speciellt när det är lite folk.
   Kramar!

 10. Märtha skriver:

  Ett trevligt inslag! Lyssnade inte på alla sånger till slut, ingen kunde mäta sig med Silent Night på walesiska! Dirigenten tar fram nyanserna, fina basar bildar bra grund, verkligt njutningsfullt! Fira nu lite Finland 103 år på söndag, gå in på min Facebooksida där jag delat manskörens Manifestums inspelning av Finlandia (på finska)! Atro i tenoren tar till för kraftiga toner, och Bernt och de andra basarna kunde ge lite mera kraft, men annars balanserat och bra! De var knappt 20 stycken när de bandade, och den dag de skulle banda mera stängdes alla utrymmen i Helsingfors… Dirigenten Jonas är ung och bestämd, han nyanserar så att det går kalla kårar längs ryggraden… Trevligt veckoslut!

  • Lena i Wales skriver:

   Det är så roligt att få presentera lite julmusik på walesiska också, inte ofta de flesta hör på dessa utanför Wales.
   Ja det är ju dags för nationaldag för er. Ska gå in i morgon också kolla.
   Skön weekend!

 11. Monica skriver:

  Härligt med all musik och duktiga sångare. Din son är gymnasielärare som vår dotter, ja då tänker vi nog lika ofta, inte bara vilket jobb det är annars med och nu med detta virus. De träffar ju fler varje dag än man gör i sjukvården, där är man ändå begränsad till sin klinik men de möter alla. Men tryggt hos er med att tomten inte sprider smittan över hela landet, ska prata med Hallenmark om det 🙂 tänkte också att alla politiker kunde testa sprutorna först, är ju två som ska tas, så får vi se hur de funkar. Ha det fint nu Lena, här är bara mellangrått idag, igår mörkgrått och hällande regn så bilar voltade i fredagsrusningen. Vi har fint inne och får titta på det. Ta hand om dig.

  • Lena i Wales skriver:

   Ja då förstår du min glädje att han inte ska gå till jobbet mer innan jul. Undrar hur mycket regeringen tänkt på personalen där. Inga skyddsutrustningar alls.
   Barnen här kan vara lugna i jul, tomten kan komma.
   I morse snöade det! Ja, det är sant, men nu är snön borta och solen skiner.
   Sköt om dig!

 12. Franska Fikon skriver:

  Tack för all vacker julmusik! Jag gillar verkligen julmusik, är litet nördig och lyssnar på en svensk radiokanal som inte gör något annat än spelar julmusik i december. Knäppt egentligen och allt där är inte vackert. Men det är bara några veckor om året… Vilket märkligt språk walesiska är trots allt, kan inte relatera ett enda ord till de språk man kan. Hur mycket klarar du? Finns det folk som bara pratar walesiska? Take care!

  • Lena i Wales skriver:

   Jag älskar julmusik och har börjat lite lätt här.
   Vad är det för kanal? Skulle passa mig. Kanske jag kan få in den på telefonen eller datorn.
   Jag kan tyvärr inte prata walesiska, kan bara lite ord här och där. Där jag bor pratar ingen det till vardags, bara engelska, tyvärr.
   I stort sett kan man säja att alla pratar engelska, fast helt sant är det inte. De barn som ännu inte börjat skolan och bor i en walesisktalande familj i ett walesisktalande område pratar inte engelska. De börjar lära sig engelska först i skolan när de är ca 5 år.
   Take care!

   • Franska Fikon skriver:

    Kanske du kan lyssna på Mix Megapol. Jag har kanalen på fm 107 men har förstått att det varierar över landet och i GB funkar det nog inte. Men jag kan lyssna på datorn via ”radioplay”. Lycka till!

  • Lena i Wales skriver:

   Tack för svaret. Ska kolla detta!

 13. Minton skriver:

  Det är mycket som är annorlunda i år. Tomten måste få sitt vaccin först så barnen blir glada. Vi får inget förrän i januari.
  Fina bilder på belysning i stan.
  Kram Anki o Minton

 14. Härligt att tomten ska få första vaccinationen 😉 Hoppas att det inte blir några biverkningar 😉
  Kram

 15. motionochfritid skriver:

  O helga natt lyssnade jag på, tycker så om den.
  Får se hur det blir när vaccinet kommer, ska man våga ta det, det är frågan.

  Trevlig helg till dig!

 16. Marika skriver:

  Hej Lena!
  Det är något speciellt med Julsånger och när en manskör framför dem, blir det ännu bättre.
  Saknar körsången med Christmas carols, men det får bli nästa Jul. Walesiska är nog inte det lättaste språket, försökte uttala enligt texten i visan, men nej, det lyckades inget vidare. Tomten kommer inte att hinna få något vaccin hos oss, har vi tur så börjar man vaccinera i januari, och så beror det på i vilken kategori man är. Äldrevården och de äldre med hemtjänst och vårdpersonal blir först ut, men än så länge är inte vaccinerna godkända i EU.
  Ha en trevlig helg! Marika

  • Lena i Wales skriver:

   Älskar dessa walesiska manskörer. Vi är ju lite kända för dem.
   Walesiskan är minst sagt en annorlunda språk. Många bokstäver uttalas annorlunda, men när man väl lärt sig detta så är uttalet inte så svårt, men orden är krångliga.
   Man ska börja med vaccinet nästa vecka här, men med ca 65 miljoner invånare i UK så lär det ta tid för alla att få.
   Här är man stolta över att vara först med vaccinet, men jag känner det mer som att vara försökskaniner.
   Trevlig advent!

 17. Karin Eklund skriver:

  Idag tog det tid här inne 🙂 men ljuvligt vackert lät det och nu skulle jag behöva lära mig att sjunga på walesiska också. Så intressant språket är. Hen Wlad Fy Nhadau ger mig också ståpäls. Wow så vacker den är. Tom Jones for ever, den killen är härlig.
  Tack för julsångerna och visst är det bra att julgubben får vaccinet först. Högst nödvändigt skulle jag säga med tanke på alla barn som väntar och trängtar.
  Var rädd om dig, ha det bra!

  • Lena i Wales skriver:

   Sjunga på walesiska, ja, då lär det nog ta tid, inget lätt språk!
   Nationalsången är så vacker, älskar den!
   Tom Jones är speciell och roligt att Wales har honom som exportvara😉.
   För en gång skull ett bra politiskt beslut, att ge tomten första vaccinet😀.
   Trevlig advent till er!

 18. Thalassa skriver:

  Härliga musiklänkar! Jag älskar christmas carols och Tom Jones, han kan! Under juletid varvar jag dessa carols med vår egen Håkan Hagegård. När han – Håkan H – klämmer i med ”O Helga Natt” får jag ståpäls, och vem kan låta bli att oa till ”Gloria in excelsis Deo”?!

  Att vaccinera barnen i en första sväng finns det nog inte en tanke på här i Sverige – tror jag. Risken att barn insjuknar eller sprider smitta anses ju som mycket liten. Om nu det stämmer, och eftersom man måste prioritera hårt, känns det jättekonstigt.

  Roligt i dessa trista tider: skidskyttet i går! Två guld – yesss! Fler pallplatser idag…
  Trevlig andra adventssöndag!

  • Lena i Wales skriver:

   Vad roligt att du gillar Christmas Carols.
   Det var faktiskt också roligt att leta reda på dem.
   Jag blandar julmusiken här, lite rolig, lite allvarlig, på olika språk.
   Det är tomten som vaccineras först, inte barnen. Så han säkert kan komma ner genom skorstenen till juldagen. Så barnen blir glada!
   Trevlig advent!

   • Thalassa skriver:

    😂😂😂så klart! Tyckte väl det lät konstigt, men det som är konstigt är mitt hjärnkontor! Vad du måste ha skrattat. Nåja, det kan vi alla behöva, så de skrattet bjuder jag gärna på. Återgår till musiken. Kram på dig.

 19. Är lite svårt att avgöra tomtens ålder, men någon ungdom är han väl inte. Och med sin övervikt borde han tillhöra riskgruppen. Så helt rätt att han får sitt vaccin tycker jag.

 20. Inger Hansson skriver:

  Usch ja, för alla pandemisiffror just nu. Här i Sverige blir det nog lite svårare att ge några generella råd om tomten, kan jag tänka mig…

 21. skåningen skriver:

  Tack för musiken.
  jag lyssnade inte på alla!
  Ha en bra dag!
  Kram!

 22. Titti skriver:

  Åhh tack för all skön musik! Förstår att du får ståpäls av den sista : Vacker…
  Ja vi får se med det vaccinet…än så länge får man hålla sig hemma, handla på konstiga tider och sprita händerna till all förbannelse! Lite trött på att bara prata med hönsen nu men så är det.
  Julen känns lite inställd detta år om man säger så…
  GLAD 2:a advent till dig!
  Kram Titti

  • Lena i Wales skriver:

   Roligt att du gillar den lite annorlunda julmusiken.
   Visst är nationalsången vacker!
   Jag gillar dina hönsberättelser, för mig får du gärna fortsätta, men förstår vad du menar.
   Kram!

 23. åsa skriver:

  Då Tomten ingår i den grupp som är i riskzonen både på grund av ålder och att han träffar mycket barn och vuxna men även rondören 😉 övervikt/fetma är en risk vid covid 19 så bra att Storbritannien vaccinerar honom.

 24. Helena skriver:

  Härlig musik! Den kan jag njuta av flera gånger. Det blir väl ingen traditionsenlig kväll där Rättviks körer sjunger in julen i år förstår jag. Känns konstigt alltihopa.

 25. Znogge skriver:

  Tom Jones är alltid ett säkert kort och rösten den går inte av för hackor!

  När det gäller vaccinationen och prioriteringen tycker jag det är svårt. I Sverige ska äldre vaccineras först vilket i sig låter klokt men samtidigt är jag inte helt säker. Självklart ska vård- och omsorgspersonal vaccineras men då behöver man kanske inte prioritera äldre som inte träffar så många. Jag skulle inte vilja vara den som avgör men jag tänker på min svärmor. Hon är 90 och har Alzheimer och träffar bara oss och personalen. Kanske är någon annan mer betjänt av att vaccineras före henne…

  God andra advent!

  • Lena i Wales skriver:

   Vi är stolta över vår egen Tom Jones här. Roligt att ha något att känna sig stolt över i dessa dagar av elände.
   Här är prioriteringen lätt, tomten först! Ganska enkelt här eftersom han inte träffar någon😀.
   Alvarligt talat, det är svårt med prioriteringen och jag är glad att inte behöva tänka så mycket på det. Skulle inte vilja sitta i en ställning där jag skulle behöva göra dessa avgöranden.
   Ha det gott!

 26. farfar hebbe skriver:

  Manskörer är ju så mäktiga.Nationalsången är mäktig..Tom Jones han står sig bra än i musikvärlden..Jag käkar säkert ett par knäckemackor varje dag,är sämre på mjukt bröd..Haé Kram.

  • Lena i Wales skriver:

   Jag älskar dessa walesiska maskörer och nationalsången är så vacker.
   Tom Jones är vår nations stolthet, behövs något som är bra nu.
   Lidl har visst knäckebröd, men bara dessa tunna, tunna skivorna och inte de goda svenska, så väldigt svårt att få tag i här.
   Kram!

 27. wiolettan skriver:

  Så vackra bilder, bara att njuta.
  Tom Jones, en av mina favoriter, han har en underbar röst. Sedan så är jag också mycket förtjust i manskörer, det är så mäktigt.
  Hoppas att du har en fin 2:a Advents helg.
  Kram!

 28. Geddfish skriver:

  Jag har lyssnat på alla Carols nu idag. Fäste mig särskilt vid ”Jag sänder en ängel” – så fin ❤
  Hoppas du har det riktigt gott nu. Söndagskram från Gerd

 29. Ditte skriver:

  Stort tack för smakprovet på de vackra sångerna. Började lyssna igår och har fortsatt idag. Extra fint att höra Wales nationalsång.
  Även här diskuteras vilka som ska få vaccinet först. Och här, eftersom barnen, inte verkar direkt vare sig smittade eller sjuka så kommer de att få vänta. Bra tycker jag för ingen vet ju egentligen något om vaccinet. Vet inte ens om man testat det på barn och har man gjort det så har dte inte hunnit gå särskilt lång tid. Minns hur illa det gick för mängder av barn som fick narcolepsi efter att ha vaccinerats mot svininfluensan. Och jag anser att staten måste garantera ett belopp till alla som vaccinerar sig om det kommer kraftiga biverkningar och man får sitt liv förstört. Men pengar kan ju aldrig ersätta någons liv heller.J
  Jag har bestämt att vänta ett bra tag till med att vaccinera mig. Och rätten att själv bestämma är ju viktig.
  Hoppas att fallen ska minska både hos er och oss.
  Önskar dig en trevlig 2:a advent.

  • Lena i Wales skriver:

   Så roligt att du gilla musikinlägget!
   Ja, nationalsången är så vacker, älskar den.
   Här kommer heller inte barnen att prioriteras, men däremot tomten först, det har regeringen lovat. Lite lättare att lova här än i Sverige, eftersom han ju aldrig syns, bara kommer ner för skorstenen och inte träffar någon. Tänk så mycket vi lurar de stackars barnen över julen, men det ger dem också glädje.
   Bra tänkt ang ersättning och frivillighet, Jag kan inte minnas att jag hört något liknande här ang ersättning, däremot har det talats om frivillighet.
   Vi kan bara hoppas och vara försiktiga.
   Sköt om dig!

 30. Stort tack för mäktig julmusik! Musiken gör onekligen att man kommer i stämning!
  Önskar dig en fin kväll!

  //Lena

 31. Jag är också svag för fin julmusik veckorna innan jul. Julsång på walesiska låter spännande och att få ståpäls är aldrig fel.
  Klokt beslut att ge tomten först.
  Det viktigaste är att det inte ger några farliga och bestående biverkningar. Jag önskade att det fanns en osynlig knapp som raderade bort C. All mörkläggning från startplatsen försvårar på alla sätt och vis möjligheterna att granska, lära m.m.
  Kul att jämföra åren via foton.
  Ha det gött.

  • Lena i Wales skriver:

   Lite roligt med lite annorlunda julmusik, från ett litet, litet land med ett mycket konstigt språk 😉.
   Visst är det viktigt att tomten kan komma till alla förväntansfulla barn.
   En så konstig tid vi lever i. När vi inte vill att folk ska komma och inte får kramas.
   Take care!

 32. Karin skriver:

  Härligt med alla julsånger! Jag frossar så här års i sånt och är tacksam för dina tillskott!

  Ja hur ska man fixa det där med tomten i Sverige. Det går ju inte att säga till barnen att han har mask, så det är OK. För övrigt är nog masken inte av det slag som Tegnell skulle godkänna. Lägga klapparna på trappan, kanske?

  • Lena i Wales skriver:

   Oh, vad roligt att du gillar detta inlägg!!! Det gör mig glad.
   Han kanske kan visa sig utanför husen för barnen, så de ser honom genom fönstren och alla barn vet idag att man inte får gå in till varandra hur som helst, men att trots allt får se honom tror jag betyder mycket för barnen.
   Take care!

 33. Härligt med alla julsånger. Blev dock förvånad över att Walesiska är så olik engelskan – det hade jag ingen aning om. Tack för den kunskapen, vackert låter det iallafall.
  Ta väl hand om dig! Och må så gott det går i dessa tider!

 34. Tack för de vackra julbilderna! Och julsånger kan aldrig bli för mycket. Jag skulle inte kunna leva utan julsånger. Förr jobbade jag som kantor och körledare så jag lyssnade på julsånger från september för att hitta repertoar. Vad roligt att du bakade ”mina” bullar! Sköt om dig och er! /Monica

  • Lena i Wales skriver:

   Oj, med din f d yrke förstår jag att detta med julsånger är speciellt. Jag älskar också julmusik.
   ”Dina” bullar blev goda både enl mig och nu också enl mannen, han har precis snott en!
   Take care!

 35. iamittilivet skriver:

  Om Löfven sa nå’t liknande till de svenska barnen skulle det bli ramaskri! Oseriöst, larvigt, oproffsigt osv. Undrar om det över huvud taget finns några svenska barn som tror på tomten!?
  Tack för all härlig musik!!!

 36. iamittilivet skriver:

  En annan sak som jag glömde skriva i min kommentar: igår var Antiques Roadtrip i Wales och bl a blev en av antikjägarna visad runt i byn Portmeirion. En så’n originell idé! Och han som låg bakom, tror han hette Clough, verkade ha varit en man med en bestämd idé och stort engagemang. Synd att han inte hann bygga det sista huset.

 37. Ama de casa skriver:

  Fina juldekorationer och fina julsånger – tack för det 🙂

  Här har jag inte heller tagit mig ned på stan i mörker ännu i år. Men dagtid har jag kollat in både granen och krubban.

  Ha det fint och var rädd om dig!

  • Lena i Wales skriver:

   Det är roligt med lite annorlunda julmusik, som på walesiska.
   När jag är i Spanien runt jul, lyssnar jag mycket på spansk julmusik. Det finns så mycket fin spansk julmusik också.
   Ha det gott!

 38. Så många fina ”jul-byar” i fönstret på första bilden. Är lite barnsligt förtjust i såna 🙂 😉
  Köpte varsin modell till våra små barn-familjer och barnbarnen verkar gilla de lika mycket som mormor gör 😉 🙂
  /Maria

 39. Pingback: ÅRSKRÖNIKA 2020, del 2, juli – december | Lena i Wales och Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s